Blog

De slimme jongen, de slimme meid is op de proefwerkweek voorbereid!

 

Ben je ook druk met de voorbereiding op alle proefwerken van de proefwerkweek? Het ene vak zal makkelijk gaan, maar het andere juist moeilijk. Voor die lastige vakken is extra kennis en uitleg wel zo handig!  Speciaal voor jou hebben wij een uitgebreide verzameling studielinks en uitlegfilmpjes voor ieder schoolvak! Want onderschat niet wat jij zelf kunt doen om je cijfers te verbeteren! Geef jezelf proefwerktraining!

Moeite met plannen

Moeite met je te concentreren op het huiswerk, op het vele maak- en leerwerk? Vind je het lastig de proefwerkstof te plannen over de dagen? Download dan onze handige proefwerkplanner:  onmisbare tool voor iedere scholier! Download ook onze slimme proefwerktips die jou kunnen helpen bij het voorbereiden van je proefwerken. En dan is het … een kwestie van volhouden, want de aanhouder wint!

Bijleshulp

Lukt het ondanks al deze hulp en jouw inspanningen, niet om de baas over jouw proefwerkcijfers te worden (én te blijven)? Kijk dan eens met je ouders bij bestebijles.com. Met deze vergelijkingstool vind je vast de proefwerktraining die je nodig hebt!  In 3 simpele stappen vind je er bijles op maat. Thuis of in de buurt. Veel succes met de proefwerkweek!

 

© BijlesXtra