Blog

BijlesXtra is hét online studiehulp portaal voor Nederland. Voor scholieren, studenten en ouders. Voor het basisonderwijs, middelbaar en beroepsonderwijs én het hoger onderwijs. Want leer- en cijferresultaten verbeter je eenvoudig zelf met onze handige studiehulp tools: huiswerklinks, uitlegvideo's, studieplanners en studietips.

Info per schoolvak

Uniek bij BijlesXtra is de 'Bijlesvak Info'. Hier vind je voor ieder schoolvak, huiswerklinks en uitlegvideo's gerubriceerd. Om jezelf te helpen met het schoolwerk, de toetsen, tentamens en examens of help een ander! Uit het hoge aantal websitebezoeken blijkt dat velen hun voordeel doen met alle aangeboden studiehulp informatie.

Woud van bijles aanbieders

Natuurlijk is het fijn wanneer scholieren en studenten door ons studiehulp portaal zichzelf kunnen helpen. Doe-het-zelf-bijles is immers de goedkoopste bijles! Toch kan er van alles zijn, waardoor het maar niet wil lukken. Dan is het fijn als er iemand is die je door zware studietijden heen kan helpen.

Het aantal studiehulp aanbieders heeft de laatste jaren echter een vogelvlucht genomen. Hun diensten en tarieven bieden zij allemaal anders of niet duidelijk aan. 'Je ziet door de bomen het bos niet meer' is een veelgehoorde klacht. Hoe vindt men de studiehulp die het beste bij de persoonlijke situatie past? Denk aan de keuze van bijlesgever, bijleslocatie, vorm van de bijles (individueel of in groep), fysiek of onine én de kosten niet te vergeten. Bent u, ben jij, een van hen?

Bijlesvergelijker biedt uitkomst

Dan hebben wij goed nieuws. Voor alle bijles zoekenden is er Bestebijles.com. Met deze bijlesvergelijker, vergelijk je snel bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining met je postcode. Zo vind je de best passende bijles in jouw buurt. Bestebijles.com maakt de tarieven en diensten van bijles aanbieders weer transparant en inzichtelijk!

SNEL BIJLES VERGELIJKEN

 
Of je jezelf bijspijkert, een ander helpt of bijles zoekt ....
... bij ons vind je de studiehulp die je nodig hebt!
Dát is het Xtra van BijlesXtra!