BijlesXtra

Welkom bij BijlesXtra

Hallo! Geef jezelf bijles VMBO HAVO VWO MBO HBO!

 

BijlesXtra - doe het zel studiehulp, bijles tools, extra's voor huiswerk, toetsen, proefwerken, tentamens, examens, school, studie basisschool, vmbo, havo, vwo, mbo, hbo!Welkom bij BijlesXtra? Ben jij op zoek naar de beste doe-het-zelf studiehulp? Want is het voorbereiden, leren en maken van proefwerken, tentamens en examens, voor jou ook een hele opgave? En vind je het plannen en organiseren van het huiswerk voor al je schoolvakken lastig? Het is ook niet simpel om overzicht over al het schoolwerk te houden en alle leerstof goed te begrijpen. Jij kunt dus wel wat hulp, tips en extra uitleg gebruiken! En dus zit je hier goed, want bij BijlesXtra vind je niet alleen vele gratis doe-het-zelf studiehulpjes, maar ook toffe, eersteklas studietools in de webshop. Allemaal om jezelf bijles te geven!

 

BijlesXtra  -  Gratis studiehulp!

Gelukkig kun jij veel zelf doen om weer grip op je huiswerk en studiewijzers te krijgen. Én om de cijfers van je probleemvak(ken) te verbeteren. Want wij hebben voor jou handige doe-het-zelf studiehulp ontwikkeld! Kijk maar eens bij de vele studielinks en uitleg video's voor alle schoolvakken. Zij bieden veel praktische, duidelijke uitleg en extra oefenopdrachten voor die lastige lesstof die je maar niet snapt. En wil jij direct naar de studiehulp voor één bepaald schoolvak? Ga dan naar het Vaklokaal, want daar vind je alles van deze site voor ieder vak verzameld!

BijlesXtra - Plannen lastig?

Heb jij moeite met het organiseren en plannen van je huiswerk, toetsen, tentamens of examens? Dan mag jij deze slimme studietips niet missen. En download dan meteen de handige studieplanners, waar jij het huiswerk voor al je toetsen, tentamene en examens in kunt zetten. Je krijgt een goed overzicht en je vergeet niet  meer te leren of je huiswerk te maken en te oefenen! Voor het plannen en organiseren van het werk voor je grote schoolopdrachten als (boek)verslagen, (sector)werkstukken, schrijfopdrachten, beschouwingen en betogen, is er de overzichtpanner. Wil jij graag hulp bij je proefwerken en toetsen? Kijk dan bij deze proefwerktips en proefwerkplanner. Voor tentamens en examens verwijzen we je naar het examen portaal ExamenXtra.

BijlesXtra - Vaklokalen & Xtra-portalen

Om het jou gemakkelijk te maken, hebben wij alle tips en tools uit het hoofdmenu, bij elkaar gezet in de Vaklokalen of in de Xtra-portalen: HuiswerkXtraToetsXtra en ExamenXtraBijvoorbeeld: zoek jij hulp voor maar één specifiek vak, zoals Wiskunde, dan vind je alle uitleg links, uitlegvideo's, tips en planners voor Wiskunde in het grote Wiskunde Vaklokaal. Wil jij alleen hulp bij je tentamens en examens en extra uitleg voor je examenvakken, dan ga jij naar ExamenXtra. Zo kom jij snel bij de informatie die jij nodig hebt. Handig toch?

BijlesXtra - Leerproblemen?

Heb jij misschien geen problemen met het begrijpen van de lesstof, maar hebt jij met leerproblemen als dyslexie, dyscalculie, geheugenproblemen of faalangst te maken? Of heb je problemen met je concentratie en motivatie? Kunnen die ook wel wat beter? Doe dan je voordeel met deze tips:

  1. concentratietips
  2. faalangst tips
  3.  motivatietips
  4.  geheugentips

Je ziet: genoeg hulp, studietips en tools om aan de slag te gaan. Wees dus ook slim en geef jezelf gewoon bijles met BijlesXtra! Jij werkt gewoon lekker zélf je leerachterstand weg en het kost je geen eurocent!

Externe (online) studiebegeleiding

Lukt het niet, ondanks hulp van school, anderen of eigen inspanningen, om goede rapport- of examencijfers te halen? Dan heb jij misschien de hulp van een expert in jouw probleemvak(ken) nodig. Kijk eens bij Bestebijles.com: dé vergelijkingssite om vele bijleskeraren te vergelijken. Voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining aan huis of in de buurt. En veel leraren geven ook online les en dat is wel zo handig, gezien de coronacrisis. En welke bijlesleraar wil je: een scholier, student of docent? Vergelijk hun tarieven en boek de leraar die past bij jou, je niveau én bij jouw budget. Veel succes!

Nu verkrijgbaar in de webshop!

> Smart Examenplanner Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus

> Alle examenstof uitgelegd op video!

VWO EXAMENS
VWO EXAMENS
HAVO EXAMENS
HAVO EXAMENS
VMBO EXAMENS
VMBO EXAMENS