BijlesXtra

Alles voor (doe het zelf) Bijles!

 

BijlesXtra: bijlestools, bijles, bijleshulp

Er  moeten door scholieren en studenten vele SO’s, proefwerken, tentamens en examens gemaakt worden, alvorens het felbegeerde diploma in zicht komt.

De meesten slagen erin hun school- of studietijd succesvol te doorlopen, maar niet iedereen lukt het goed overzicht over het schoolwerk te houden of de toetsen en examens goed te plannen en voor te bereiden.

Dan zijn er nog die kampen met leerproblemen als dyslexie, dyscalculie, concentratietekort en aandachtstekort of geheugenproblemen en faalangst. En is de leerling of student wel gemotiveerd voor school of studie?

BijlesXtra  -  gratis bijlestools!

Gelukkig kun jij heel veel zelf doen om de cijfers van je probleemvak(ken) te verbeteren. Jij kunt best zelf die leerachterstand wegwerken. En het kost je geen eurocent! Want speciaal voor jou hebben wij slimme bijlestools ontwikkeld, die je extra uitleg en tips voor die lastige vakken en lesonderwerpen geven.

Doe-het-zelf bijlestools

Zo zijn er de handige studielinks en uitlegvideo's voor alle schoolvakken. Of download GRATIS de effectieve studietips en studieplanners! Wil jij liever alle informatie, uitleg en tips voor een schoolvak bij elkaar onder één dak? Dat ga jij natuurlijk naar de complete Vakportalen! Wees dus ook slim en geef jezelf gewoon bijles met BijlesXtra!

Bijles hulp

Veel onderwijsinstellingen zorgen zelf voor extra studieondersteuning voor leerlingen of studenten met leerproblemen. In de gevallen waar dit niet zo is, kan intensieve bijles door een externe expert uitkomst bieden. De leerling of student krijgt dan alle persoonlijke aandacht, wat in de klas/colleges door alle drukte, afleiding en tijdgebrek vaak niet lukt.

De bijlesexpert legt de lesstof nogmaals rustig uit en er is volop tijd voor vragen. De bijlesdocent laat oefenen met extra opdrachten en leert hoe je het beste toetsen, tentamens of examens kunt aanpakken, oefenen en leren. Ook geeft de bijlesleraar huiswerkips, motiveert en moedigt aan!

Hogere cijfers!

Door hulp van een bijlesleraar, gespecialiseerd in de probleemvakken, blijven leerlingen bij met de leerstof en kunnen weer meekomen met de klas. Vaak komt er weer ruimte voor leuke en ontspannende activiteiten of voor een bijbaantje. Maar het allerbelangrijkst is wel: verbetering in de leerresultaten met de gepaard gaande hogere cijfers!

Bijlesleraar op maat

 

Met BijlesXtra wordt leren weer leuk..... Succes!