BijlesXtra

BijlesXtra

Zelfhulp Bijles Tools - Basisschool, VMBO, HAVO VWO, MBO, HBO!
 

BijlesXtra - Bijles Tools: Xtra's voor school en studie basisschool, vmbo, havo, vwo, mbo, hbo!

Wat is BijlesXtra? Heb jij ook moeite met je school of studie? Met het maken en leren van je huiswerk voor alle toetsen, tentamens en examens? Dat is niet zo gek, want je moet als scholier/student vele hobbels slechten voor een mooi cijfer! Zo lukt het niet iedereen, goed overzicht over al het schoolwerk te houden. Of om de grote opdrachten, toetsen en examens goed te plannen en voor te bereiden. En misschien begrijp jij die leerstof nog steeds niet? Jij kunt dus wel wat hulp, tips en extra uitleg gebruiken. En daarvoor zit je goed bij BijlesXtra met de GRATIS doe het zelf Bijles Tools!

 

BijlesXtra  -  Gratis Bijles Tools!

Want gelukkig kun jij veel zelf doen om de cijfers van je probleemvak(ken) te verbeteren. Jij kunt heus zelf die leerachterstand wegwerken. En het kost je geen eurocent! Want speciaal voor jou hebben wij slimme GRATIS Bijles Tools ontwikkeld. Zij bieden die extra uitleg en tips voor jouw lastige vakken en lesonderwerpen.

Zo zijn er de handige studielinks en uitlegvideo's voor alle schoolvakken. Of download GRATIS de effectieve studietips en studieplanners! Wil jij liever alle informatie, uitleg en tips voor een schoolvak bij elkaar onder één dak? Dat ga jij natuurlijk naar de complete Vaklokalen! Wees dus ook slim en geef jezelf gewoon bijles met BijlesXtra!

BijlesXtra - Leerproblemen

Heb jij misschien geen problemen met het begrijpen van de lesstof, maar hebt jij met leerproblemen als dyslexie, dyscalculie, geheugenproblemen of faalangst te maken? Of heb je problemen met je concentratie en motivatie? Kunnen die ook wel wat beter? Doe dan je voordeel met deze tips:

  1. concentratietips
  2. faalangst tips
  3.  motivatietips
  4.  geheugentips

Je ziet: genoeg hulp, studietips en tools om aan de slag te gaan. Wees dus slim en geef jezelf bijles en versla je school of studie! Jij werkt gewoon lekker zélf je leerachterstand weg. En het kost je geen eurocent!

BijlesXtra - Xtra Portalen

Om het jou gemakkelijk te maken, hebben wij alle tips en tools die je in het hoofdmenu, ook bij elkaar gezet in de Vaklokalen of in de Xtra portalen:

Bijvoorbeeld: zoek jij hulp voor maar één specifiek vak, zoals Wiskunde, dan vind je alle uitleg links, uitlegvideo's, tips en planners voor Wiskunde in het grote Wiskunde Vaklokaal. Wil jij alleen hulp bij je tentamens/examens en extra uitleg voor je examenvakken, dan ga jij naar ExamenXtra. Zo kom jij snel bij de informatie die jij nodig hebt. Handig toch?

BijlesXtra - Studiebegeleiding

Heb jij, intensieve 1-op-1 studiehulp nodig? Kijk dan eens bij Bestebijles.com: dé vergelijkingssite om vele bijlesleraren te vergelijken. Voor huiswerkbegeleiding aan huis of in de buurt. Maar veel bijlesleraren geven ook online les en dat is wel zo handig, gezien de coronacrisis. En welke begeleider wil je? Kies uit: scholier, student of docent. Vergelijk tenslotte de tarieven en boek de bijlesdocent die helemaal bij jou past en bij jouw budget!

Veel onderwijsinstellingen zorgen zelf voor extra studiebegeleiding voor leerlingen of studenten met leerproblemen. In de gevallen waar dit niet zo is, kan intensieve 1-op-1 bijles door een expert uitkomst bieden. De leerling of student krijgt dan in een rustige omgeving, alle persoonlijke aandacht. Want dat lukt in de klas/colleges door alle drukte, afleiding en tijdgebrek lang niet altijd. De bijlesleraar legt de lesstof nogmaals rustig uit en er is volop tijd voor vragen. Hij/zij laat jou ook oefenen met extra opdrachten en leert hoe je het beste toetsen, tentamens of examens kunt aanpakken, plannen en leren. Ook geeft de bijlesleraar tips, motiveert en moedigt jou aan!

Door hulp van een bijlesleraar, gespecialiseerd in de probleemvakken, blijven leerlingen bij met de leerstof en kunnen weer meekomen met de klas. Vaak komt er weer ruimte voor leuke en ontspannende activiteiten of voor een bijbaantje. Maar het allerbelangrijkst is wel: verbetering van leerresultaten en hogere cijfers!

Anderen lazen ook: