BijlesXtra

Welkom bij BijlesXtra!

Hallo! Geef jezelf huiswerk-, toets- & examenhulp!

 

BijlesXtra - doe het zel studiehulp, bijles tools, extra's voor huiswerk, toetsen, proefwerken, tentamens, examens, school, studie basisschool, vmbo, havo, vwo, mbo, hbo!

Welkom bij BijlesXtra! Zie jij op tegen het plannen, voorbereiden en leren van je huiswerk, toetsen, tentamens en examens? Of begrijp je de lesstof nog steeds niet? Dan kun jij wel wat studiehulp gebruiken! Gelukkig zit je hier goed! 

Want bij BijlesXtra vind je vele doe-het-zelf huiswerk, proefwerk en examen tools. En nog gratis (te downloaden) ook!

 
 

Bij BijlesXtra vind je de beste online studiehulpjes voor al jouw vakken voor het VMBO, HAVO, VWO en MBO. Wees dus slim en help jezelf. Versla die lastige vakken die leer- en huiswerkachterstand en zorg dat je ook overgaat of slaagt met mooie voldoendes! Kies hieronder waarvoor je hulp nodig hebt:

 
 
 
 
 
 

BijlesXtra - StudyShop BX

 

StudyShop BX voor betaalbare studietools, examentools en lestools VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO!

Vorig jaar zijn wij een nieuwe dienst gestart: StudyShop BX. Hier vind je professionele, eersteklas studietools. Zeer betaalbaar en ontwikkeld om jou te helpen in die spannende toets- en examenweken. Kijk hieronder bijvoorbeeld voor heldere uitlegfilmpjes voor de bovenbouw en eindexamens VMBO, HAVO en VWO. En moet jij examen doen en vind je plannen lastig? Dat is het niet met Examenplanner Plus. Ga ook voor studiesucces!

 

Lesboek op video!

HAVO EXAMENS
HAVO EXAMENS
VWO EXAMENS
VWO EXAMENS
VMBO EXAMENS
VMBO EXAMENS
VWO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN

 

Examenplanner Plus!

Moeite met plannen? Dan is de Smart Eamenplanner Plus iets voor jou. Want met deze slimme planner voer jij snel en gemakkelijk, via een centraal scherm je studieactiviteiten en overige bezigheden in. Geen tijd en energie verloren aan handmatig invullen .... da's handig!

Examenplanner Plus VMBO, HAVO, VWO en Tentamenplanner MBO, HBO, WOJe kunt jouw activiteiten verdelen in categorieën en ze een omschrijving meegeven. De planner zet de activiteit in de juiste categoriekleur en op de juiste plek in de planner. Jij herkent zo snel wat je doen moet, voor welk vak en met wie. Je hebt nu een goed overzicht over je werk. Je ziet ook snel of de tijd die je aan studeren en aan ontspanning besteedt, wel in balans is. Zo houd jij de controle over je examenvoorbereiding!

Deze planner maakt de tentamen/examenperiode: georganiseerd, overzichtelijk en dus relaxt. Weg examenstress! De planner is goed voor een heel jaar planning fun, heeft een handige snel print knop en zit boordevol slimme studietips. En dat voor maar € 9,95 ! Bestel hem in onze webshop.

 Examenplanner Plus VMBO, HAVO, VWO en Tentamenplanner MBO, HBO, WO

 

BijlesXtra - bijlesvergelijker Bestebijles.com

Lukt het niet om, ondanks hulp van school of anderen of jouw eigen inspanningen, goede proefwerkcijfers te halen? Dan heb jij misschien hulp van een expert in jouw lastige vak(ken) nodig. Kijk eens bij onze bijlesvergelijker Bestebijles.com: dé vergelijkingssite om vele bijlesleraren te vergelijken. Voor toetshulp aan huis of in de buurt. En veel bijlesleraren geven ook online les en dat is wel zo handig, gezien de coronacrisis. En welke toetsbegeleider wil je? Een scholier, student of docent? Vergelijk hun tarieven en boek direct de bijlesleraar die helemaal bij jou past en bij jouw budget. Veel succes!