Vakportaal Duits

Alles voor Duits!

Duits links, Bijles, huiswerkbegeleiding, Examentraining

Heb jij moeite met het vak Duits? Dan is dat niet zo gek: je bent echt niet de enige die worstelt met de lastige Duitse grammatica, de Duitse teksten en literatuur. Om nog maar niet te spreken van alle opdrachten, toetsen of examens voor het schoolvak Duits. Jij kunt dus wel wat huiswerkhulp gebruiken!

 

Huiswerkhulpjes Duits

Zit jij in op de basis- of middelbare school? Gelukkig kun jij dan zelf veel doen, om je resultaten te verbeteren en over te gaan met een goed rapportcijfer voor Duits. Profiteer ook van deze handige Huiswerktools:

  Huiswerktips      Concentratietips 
     
  Huiswerklinks      Uitlegvideo's 
     
  Huiswerkplanner      Overzichtplanner  

 

Toetshulpjes Duits

En wil jij zelf aan de slag om je toetsresultaten te verbeteren en over te gaan met een goed rapport voor Duits? Profiteer dan van deze handige Toetstools voor Duits:

  Proefwerktips      Faalangsttips 
     
  Proefwerklinks      Uitlegvideo's 
     
  Proefwerkplanner      

 

Examenhulpjes Duits

Zit jij in het VO, MBO of HBO? Ben jij een examenkandidaat en wil jij zelf aan de slag om je examencijfers te verbeteren of je slagingskans voor het examen Duits te vergroten? Profiteer dan van deze effectieve Examentools voor het examenvak Duits:

  Examentips      Examenplanner 
     
  Examenlinks      Uitlegvideo's

 

Voor Leraren Duits

Speciaal voor leraren VO, hebben wij vakinformatie Duits verzameld: infolinks Duits, examenlinks en uitlegvideo's. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën!

  Voortgezet

 

Bijles Duits

Lukt het na al jouw inspanningen, toch niet om grip op je huiswerk, toetsen en examens te krijgen? Vind dan snel en gemakkelijk, een voor jou geschikte huiswerkleraar of bijlesleraar of examentrainer met Béstebijles.com! Voor intensieve bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining op maat, lekker aan huis of dichtbij! Voor basisschool, middelbare school, MBO, HBO, WO én volwassenenonderwijs.

Het is beslist geen schande als jij externe bijles inschakelt die helemaal bij jouw persoonlijke situatie aansluit, omdat jij simpelweg de cijfers voor je proefwerken, toetsen, tentamens of examens wilt verbeteren. Jij doet gewoon wat nodig is om over te gaan of te slagen voor het vak Duits... slim bezig!