VAKLOKAAL LEZEN

Alles voor bijles Lezen

Bijles Lezen - Huiswerk hulp begrijpend en technisch lezen, Cito-toets, Taaltoets BO, VO, MBO, HBO

Bijles Lezen Basisschool

Zoekt u de beste bijles Lezen? Want heeft uw zoon of dochter ook moeite met samenvatten, het onderwerp van de tekst vinden of antwoord op de vragen? Of is er extra oefening voor de Eindtoets begrijpend Lezen nodig?

Image by Freepik

Wilt u graag zelf aan de slag om de leesvaardigheid en het tekstbegrip van uw kind te vergroten? Wel, dat kan! Hier vindt u handige sites met leesoefeningen (incl. Cito-toets) en oefeningen voor groep 3, 4, 5, 6, 7 en 8 basisonderwijs, om de woordenschat uitbreiden. Ook vindt u hier duidelijke uitlegvideo's. Geef gewoon zélf uw kind huiswerkbegeleiding en leesles! 

 Huiswerklinks       Uitlegvideo's 
     
Cito-toets    Studietips

 

Bijles Lezen Middelbare School

Beheersing van (begrijpend) Lezen, ofwel Tekstbegrip, is nodig om de wereld om je heen te begrijpen, te kunnen leren en te communiceren. Dat is weer nodig om volwaardig en volledig aan de maatschappij deel te kunnen nemen. Bijna alle handelingen geschieden immers door middel van taal en lezen! Begrijpend Lezen is dus een belangrijke vaardigheid. Wil jij zelf aan de slag om je teksbegrip te vergroten? Dat kan! Hier vind je handige websites met o.a. oefenteksten en leesstrategieën, mét duidelijke uitlegfilmpjes. Geef jezelf gewoon huiswerkbegeleiding en leesles!

Huiswerklinks     Uitlegvideo's 
     
   Studietips

 

Bijles Lezen - Bijlesleraar nodig?

Lukt het na alle inspanningen, toch niet om grip op het leeshuiswerk te krijgen? Dan is het slim om bijles Lezen in te schakelen. Wanneer de cijfers te laag zijn, er sprake is van een leesachterstand of ter voorbereiding op tekstbegrip toetsen. Vergelijk en boek dan eerlijk en snel een geschikte bijlesleraar met bijlesvergelijker Bestebijles.com! Hét adres voor betaalbare bijles en huiswerkbegeleiding Lezen op maat.

Kies de bijlesleraar (scholier, student of docent) die past bij jou én bij jouw budget. Lekker bijles aan huis, in de buurt of gemakkelijk online via internet! In Nederland voor de Basisschool, Middelbare school, het MBO, HBO én het volwassenenonderwijs. En in Vlaanderen voor de basisschool, (Beroeps)Secundair Onderwijs, Hoger en Professioneel Onderwijs en het volwassenenonderwijs.

Bijles geen schande!

Het is beslist geen schande als jij een externe bijlesgever inschakelt. Dat wil zeggen, iemand die samen met jou, je leerproblemen voor Lezen & Tekstbegrip aanpakt en jou naar een hoger leesniveau tilt. Want jij wilt zo snel mogelijk de cijfers voor je teksttoetsen en leestesten verbeteren. Jij doet gewoon wat nodig is om over te gaan of te slagen! Jij bent gewoon ... slim bezig!

Voor Leraren Lezen BO & VO

Speciaal voor leraren BO en VO, hebben wij interessante vakinformatie over technisch en begrijpend Lezen verzameld. Met o.a.: infolinks Lezen, huiswerk links en uitlegvideo's voor uw leerlingen, de Jonge Jury, kinderboekenweek, voorlezen, lezen met beperking en zakelijk lezen. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën! 

   

 

Anderen lazen ook: