VAKLOKAAL TAAL NT2

Bijles Taal (NT2)

Hallo! Geef jezelf taalles!

 

Bijles Taal - Gratis Huiswerkbegeleiding, Taalles, Taaltraining -  Doe het zelf Taal tools BO VO MBO HBO!Bijles Taal gezocht? Want worstel jij ook met je taalopgaven en taaltoetsen? Dan zit je hier goed voor gratis Taalhulpjes! Voor huiswerk, SO's en toetsen Taal op de basisschool groep 4, 5, 6, 7, 8, VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO. Ontdek ze snel zelf!

Bijles Taal  Basisschool

Zoekt u bijles Taal? Want heeft uw kind taalproblemen? Heeft uw kind op de basisschool moeite met spelling, grammatica en woordenschat? Of is het formuleren van goede zinnen een probleem? En wilt u graag zelf aan de slag om zijn/haar leesvaardigheden te vergroten?

Image by Freepik

Dat kan! Profiteer van de gratis huiswerkhulpjes om uw kind te helpen met taal! Hier vindt u handige websites met taaloefeningen, incl. Cito-toets, om het taalbegrip en de taalvaardigheden te vergroten. Ook vindt u hier taalvideo's met duidelijke uitleg voor het basisonderwijs. Geef uw kind gewoon zélf huiswerkbegeleiding en taalles!

 Huiswerklinks       Uitlegvideo's 
     
Cito-toets    Huiswerktips

 

Bijles Taal (NT2) - VO, MBO, HBO

Een goede beheersing van de Nederlandse Taal is nodig om je schriftelijk goed uit te kunnen drukken, maar ook in woorden. Anders kun je ook niet overbrengen wat je wilt en effectief communiceren met anderen. En dat is weer nodig om volwaardig en volledig aan de maatschappij deel te kunnen nemen. Want praktisch alle communicatie geschiedt door middel van taal! Maar worstel jij ook met de Nederlandse grammatica en spelling, het formuleren van goede zinnen voor het schrijven van goede schrijfproducten als e-mail, brief, verslag of rapport? Of vrees je voor de Taaltoets?

Dan geen nood, want gelukkig kun jij veel zelf doen om je 'taal skills' te verbeteren! Ga aan de slag om je taalbeheersing en taalvaardigheden te vergroten met de gratis taaltools op deze site, zoals: taallinks, huiswerk links, taalvideo's en taaltips. Profiteer ook van handige websites met veel extra uitleg over werkwoordvervoeging, woordspelling en alle andere taalonderwerpen. Met de studietools van BijlesXtra geef jij jezelf gewoon huiswerkbegeleiding en bijles taal! 

Huiswerklinks    Uitlegvideo's
     
Taaltoets   Studietips

 

Voor Leraren Taal BO & VO

Niet alleen scholieren en studenten, maar ook vele leraren profiteren al van het Vaklokaal Taal! Want speciaal voor leraren BO en VO, hebben wij uiteenlopende vakinformatieTaal verzameld: infolinks over Taal & Taaltoets, de referentieniveaus, spelling & grammatica én nog huiswerk links, taallinks. taalspelletjes en taalvideo's voor uw leerlingen. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën!

  Basis 
    

 

Bijles Taal (NT2) - Bijlesleraar nodig?

Lukt het na alle inspanningen, toch niet om grip op het taalhuiswerk te krijgen? Dan is het slim om bijles Taal in te schakelen. Wanneer de cijfers te laag zijn, er sprake is van een taalachterstand of ter voorbereiding op de Taaltoets. Vergelijk en boek dan eerlijk en snel een geschikte Taalleraar met bijlesvergelijker Bestebijles.com! Hét adres voor betaalbare bijles en huiswerkbegeleiding Taal op maat.

Kies de bijlesleraar (scholier, student of docent) die past bij jou én bij jouw budget. Lekker bijles aan huis, in de buurt of gemakkelijk online via internet! In Nederland voor de Basisschool, Middelbare school, het MBO, HBO én het volwassenenonderwijs. En in Vlaanderen voor Lager, Secundair, Hoger Onderwijs en het Volwassenenonderwijs.

Bijles geen schande!

Het is beslist geen schande als jij een externe bijlesgever inschakelt. Dat wil zeggen, iemand die samen met jou, je leerproblemen voor Taal aanpakt en jou naar een hoger taalniveau tilt. Want jij wilt zo snel mogelijk de cijfers voor je taaltoetsen verbeteren. Jij doet gewoon wat nodig is om over te gaan of te slagen! Jij bent gewoon ... slim bezig!

Kijk in de webshop voor meer toffe studietools!

 

→ Alle examenstof uitgelegd op video!

HAVO EXAMENS
HAVO EXAMENS
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO EXAMENS
VWO EXAMENS
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO EXAMENS
VMBO EXAMENS
VWO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO VOORDEEL PAKKETTEN

→ Studieplanners Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus

StudyShop BX voor betaalbare studietools, examentools en lestools VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO!