Vakportaal Wiskunde-A

Alles voor Wiskunde-A!

Wiskunde-A Bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining

Moeite met Wiskunde-A? Dan bent je niet de enige die worstelt algebra en kansrekenen! Wiskunde-A is een verplicht vak in de profielen E&M en N&G.

Dit wiskundevak is belangrijk, want je mag maar één vijf hebben in de kernvakken wiskunde, Nederlands en Engels samen! 

Wat kun je met Wiskunde-A?

Wiskunde-A leert jou kansrekenen en statistiek. Je leert met functies en grafieken te werken. Differentiëren komt ook aan bod. Hierbij leer je bijvoorbeeld te bepalen hoe steil een grafiek loopt. Meetkunde krijg je niet bij Wiskunde-A.

Wiskunde-A is nodig voor opleidingen natuur en gezondheid én voor economische opleidingen. Denk je erover om economie aan de universiteit te gaan studeren? Dan is het goed om te weten dat daarvoor vaak wiskunde-B gevraagd wordt. Houd hier dus rekening mee bij je vakkenkeuze!

 

Huiswerkhulpjes Wiskunde-A

Zit jij op de basis- of middelbare school? Gelukkig kun jij dan zelf veel doen, om je resultaten te verbeteren en over te gaan met een goed rapportcijfer voor Wiskunde-A. Profiteer ook van deze handige Huiswerktools:

  Huiswerktips      Concentratietips 
     
  Huiswerklinks 
    Uitlegvideo's 
     
  Huiswerkplanner      Overzichtplanner  

 

Toetshulpjes Wiskunde-A

En wil jij zelf aan de slag om je toetsresultaten te verbeteren en over te gaan met een goed rapport voor Wiskunde-A? Profiteer dan van deze handige Toetstools voor  Wiskunde-A:

  Proefwerktips      Faalangsttips 
     
  Proefwerklinks 
    Uitlegvideo's 
     
  Proefwerkplanner      

 

Examenhulpjes Wiskunde-A

Zit jij in het VO, MBO of HBO? Ben jij een examenkandidaat en wil jij zelf aan de slag om je examencijfers te verbeteren of je slagingskans voor het examen Wiskunde-A te vergroten? Profiteer dan van deze effectieve Examentools voor het examenvak Wiskunde-A:

  Examentips      Examenplanner 
     
  Examenlinks      Uitlegvideo's
 
 
Kijk hier voor  Wiskunde B  -  Wiskunde C  -  Wiskunde D.

 

Voor Leraren VO

Speciaal voor de Leraar VO, hebben wij informatie verzameld aangaande Wiskunde-A: infolinks Wiskunde-A, examenlinks en uitlegvideo's. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën! 

 

Bijles Wiskunde-A

Lukt het na al jouw inspanningen, toch niet om grip op je huiswerk, toetsen en examens te krijgen? Vind dan snel en gemakkelijk, een voor jou geschikte huiswerkleraar of bijlesleraar of examentrainer met Béstebijles.com! Voor intensieve bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining op maat, lekker aan huis of dichtbij! Voor basisschool, middelbare school, MBO, HBO, WO én volwassenenonderwijs.

Het is beslist geen schande als jij externe bijles inschakelt die helemaal bij jouw persoonlijke situatie aansluit, omdat jij simpelweg de cijfers voor je proefwerken, toetsen, tentamens of examens wilt verbeteren. Jij doet gewoon wat nodig is om over te gaan of te slagen voor het vak Wiskunde-A... slim bezig!