Vakportaal Wiskunde-A

Wiskunde-A Huiswerkhulp en lesmateriaal Leraren

Moeite met Wiskunde-A? Dan bent je niet de enige die worstelt algebra en kansrekenen! Wiskunde-A is een verplicht vak in de profielen E&M en N&G. Dit bètavak is belangrijk, want je mag maar één 5 hebben in de vakken wiskunde, Nederlands en Engels samen! 

Wat kun je met Wiskunde-A?

Wiskunde-A leert jou kansrekenen en statistiek. Je leert met functies en grafieken te werken. Differentiëren komt ook aan bod. Hierbij leer je bijvoorbeeld te bepalen hoe steil een grafiek loopt. Meetkunde krijg je niet bij Wiskunde-A.

Wiskunde-A is nodig voor opleidingen natuur en gezondheid én voor economische opleidingen. Denk je erover om economie aan de universiteit te gaan studeren? Dan is het goed om te weten dat daarvoor vaak wiskunde-B gevraagd wordt. Houd hier dus rekening mee bij je vakkenkeuze!

Huiswerkhulpjes Wiskunde-A

Zelf aan de slag om je cijfers Wiskunde-A te verbeteren en de slagingskans van je examen Wiskunde-A te vergroten? Dat kan met deze handige huiswerk- en examenhulpjes Wiskunde-A:

 Huiswerklinks         Uitlegvideo's         Examenlinks 
 
 

Voor Leraren VO

Speciaal voor de Leraar VO, hebben wij informatie verzameld aangaande Wiskunde-A: infolinks wiskunde-a, examenlinks en uitlegvideo's. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën! 

 

Vergelijk bijles Wiskunde-A

Soms is bijles Wiskunde-A slim! Bijvoorbeeld wanneer je cijfers te laag dreigen uit te vallen of als je een achterstand hebt. Welke bijles en bijlesleraar passen dan het best bij jou? De tarieven en diensten van bijlesleraren verschillen nogal. Vergelijk nu bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining Wiskunde-A aan huis of in de buurt met Bestebijles.com!

 
Kijk hier voor  Wiskunde B  -  Wiskunde C  -  Wiskunde D.