Vakportaal Wiskunde-D

wiskunde d huiswerk hulp en lesmateriaal leraren

Moeite met Wiskunde-D? Dan ben je niet de enige die worstelt met deze uitdagende aanvulling op en verdieping van wiskunde-B, zoals bewijzen en kansrekenen. 

Je kunt het kiezen als keuzevak in profiel N&T HAVO/VWO én in de andere profielen, maar alleen als je al wiskunde-B hebt. Dit bètavak is belangrijk, want je mag maar één 5 hebben in de vakken wiskunde, Nederlands en Engels samen!

 

Huiswerkhulpjes  Wiskunde-D

Wil jij zelf aan de slag om je cijfers te verbeteren of je slagingskans voor het examen Wiskunde-D te vergroten? Profiteer dan van deze studielinks en uitlegfilmpjes Wiskunde-D:

 Huiswerklinks         Uitlegvideo's         Examenlinks 
 
 

Voor Leraren VO

Speciaal voor de Leraar VO, hebben wij informatie verzameld aangaande Wiskunde-D: infolinks wiskunde-d, examenlinks en uitlegvideo's. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën! 

 
 

Vergelijk bijles Wiskunde-D

Soms is bijles Wiskunde-D slim! Bijvoorbeeld wanneer je cijfers te laag dreigen uit te vallen of als je een achterstand hebt. Welke bijles en bijlesleraar Wiskunde-D passen dan het best bij jou? De tarieven en diensten van bijlesleraren verschillen nogal. Vergelijk nu bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining Wiskunde-D aan huis of in de buurt met Bestebijles.com!

 

Kijk hier voor  Wiskunde A  -  Wiskunde B  -  Wiskunde C.