Vakportaal Economie

Alles voor Economie!

Economie bijles, Economie huiswerkbegeleiding, Economie examentraining

Heb jij moeite met het vak Economie? Dan ben je niet de enige die worstelt met indexcijfers en prijselasticiteit of allebei!Om niet te spreken van de opdrachten en onderzoeken die je moet doen over onderwerpen als sociale zekerheid, geld en inflatie, Europese integratie, monetair beleid, wisselkoersen, internationale handel en micro-economie!

Huiswerkhulpjes Economie

Zit jij in op de basis- of middelbare school? Gelukkig kun jij dan zelf veel doen, om je resultaten te verbeteren en over te gaan met een goed rapportcijfer voor Economie. Profiteer ook van deze handige Huiswerktools:

  Huiswerktips      Concentratietips 
     
  Huiswerklinks      Uitlegvideo's 
     
  Huiswerkplanner      Overzichtplanner  

 

Toetshulpjes Economie

En wil jij zelf aan de slag om je toetsresultaten te verbeteren en over te gaan met een goed rapport voor Economie? Profiteer dan van deze handige Toetstools voor Economie:

  Proefwerktips      Faalangsttips 
     
  Proefwerklinks      Uitlegvideo's 
     
  Proefwerkplanner      

 

Examenhulpjes Economie

Zit je in het VO, MBO of HBO? Ben jij een examenkandidaat en wil jij zelf aan de slag om je examencijfers te verbeteren of je slagingskans voor het examen Economie te vergroten? Profiteer dan van deze effectieve Examentools voor het examenvak Economie:

  Examentips      Examenplanner 
     
  Examenlinks      Uitlegvideo's

 

Voor Leraren Economie

Speciaal voor leraren VO, hebben wij vakinformatie Economie verzameld: infolinks Economie, examenlinks en uitlegvideo's. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën!

  Voortgezet

 

Bijles Economie

Lukt het na al jouw inspanningen, toch niet om grip op je huiswerk, toetsen en examens te krijgen? Vind dan snel en gemakkelijk, een voor jou geschikte huiswerkleraar of bijlesleraar of examentrainer met Béstebijles.com! Voor intensieve bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining op maat, lekker aan huis of dichtbij! Voor basisschool, middelbare school, MBO, HBO, WO én volwassenenonderwijs.

Het is beslist geen schande als jij externe bijles inschakelt die helemaal bij jouw persoonlijke situatie aansluit, omdat jij simpelweg de cijfers voor je proefwerken, toetsen, tentamens of examens wilt verbeteren. Jij doet gewoon wat nodig is om over te gaan of te slagen voor het vak Economie... slim bezig!