Vakportaal Economie

Alles voor Economie!

Bijles Economie

Moeite met Economie? Dan ben je niet de enige die worstelt met indexcijfers en prijselasticiteit of allebei! Om niet te spreken van de opdrachten en onderzoeken die je moet doen over onderwerpen als sociale zekerheid, geld en inflatie, Europese integratie, monetair beleid, wisselkoersen, internationale handel en micro-economie!

Vergelijk bijles Economie

Soms is bijles Economie slim! Bijvoorbeeld wanneer je cijfers te laag dreigen uit te vallen of als je een achterstand hebt. Welke bijles en bijlesleraar passen dan het best bij jou? De tarieven en diensten van bijlesleraren verschillen nogal. Vergelijk nu bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining Economie aan huis of in de buurt met Bestebijles.com!

Huiswerkhulpjes Economie

Wil jij zelf aan de slag om je cijfers te verbeteren of je slagingskans voor het examen Economie te vergroten? Profiteer dan van deze studielinks en uitlegfilmpjes Economie:

 Huiswerklinks         Uitlegvideo's         Examenlinks 
 
  

Voor Leraren VO

Speciaal voor leraren VO hebben wij vakinformatie Economie verzameld: infolinks economie, examen links en uitlegvideo's. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën! 

  Economie