Vakportaal M & O

Alles voor M&O!

 Management en Organisatie Bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining

Moeite met Management en Organisatie? Dan ben je niet de enige die worstelt met zaken als resultatenrekening, voorraadwaardering, analyse van tabellen en grafieken en (bedrijfs)economische vraagstukken! Om nog maar niet te spreken van alle opdrachten, toetsen of examens M&O!

 

Huiswerkhulpjes M&O

Zit jij in op de basis- of middelbare school? Gelukkig kun jij dan zelf veel doen, om je resultaten te verbeteren en over te gaan met een goed rapportcijfer voor M&O. Profiteer ook van deze handige Huiswerktools:

  Huiswerktips      Concentratietips 
     
  Huiswerklinks      Uitlegvideo's
     
  Huiswerkplanner      Overzichtplanner  

 

Toetshulpjes M&O

En wil jij zelf aan de slag om je toetsresultaten te verbeteren en over te gaan met een goed rapport voor M&O? Profiteer dan van deze handige Toetstools voor M&O:

  Proefwerktips      Faalangsttips 
     
  Proefwerklinks      Uitlegvideo's
     
  Proefwerkplanner      

 

Examenhulpjes M&O

Zit jij in het VO, MBO of HBO? Ben jij een examenkandidaat en wil jij zelf aan de slag om je examencijfers te verbeteren of je slagingskans voor het examen M&O te vergroten? Profiteer dan van deze effectieve Examentools voor het examenvak M&O:

  Examentips      Examenplanner 
     
  Examenlinks      Uitlegvideo's

 

Voor Leraren M&O

Speciaal voor leraren VO hebben wij vakinformatie M&O verzameld: infolinks M&O, examen links en uitlegvideo's. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën! 

    M&O
 

 

Bijles M&O

Lukt het na al jouw inspanningen, toch niet om grip op je huiswerk, toetsen en examens te krijgen? Vind dan snel en gemakkelijk, een voor jou geschikte huiswerkleraar of bijlesleraar of examentrainer met Béstebijles.com! Voor intensieve bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining op maat, lekker aan huis of dichtbij! Voor basisschool, middelbare school, MBO, HBO, WO én volwassenenonderwijs.

Het is beslist geen schande als jij externe bijles inschakelt die helemaal bij jouw persoonlijke situatie aansluit, omdat jij simpelweg de cijfers voor je proefwerken, toetsen, tentamens of examens wilt verbeteren. Jij doet gewoon wat nodig is om over te gaan of te slagen voor het vak M&O... slim bezig!