Blog

Image by Freepik.com

Betaalde bijles neemt grote vlucht

Uit onderzoek blikt dat Nederlandse ouders tussen de 185 en 286 miljoen euro besteden aan schaduwonderwijs, oftewel bijles. Opvallend is: des te hoger de schoolsoort, des te vaker het beroep op externe studiehulp. Hoofdreden is de gedachte dat kindlief te weinig aandacht krijgt in de klas. Echter het feit dat het veel pubers aan discipline ontbreekt, speelt zeker mee in hun overweging. Dan zijn er nog die liever wat geld uitgeven dan thuis steeds weer ruziën over het huiswerk.

Bijles of eerst zelf proberen?

Maar waarom niet eerst zelf proberen? Niet geschoten is altijd mis! MWant met de handige GRATIS studietools van BijlesXtra   kun je eenvoudig zelf je cijfers verbeteren!Profiteer dus ook van de huiswerk links en examenlinks, de uitlegvideo's, de studietips en de studieplanners. Voor alle vakken en niveaus.

Bijles of zelf je kind helpen?

Als ouder/verzorger, hoeft u niet meer met de handen in het haar te zitten. Want met onze slimme huiswerktools kunt u zoon of dochterlief ook zélf helpen en begeleiding bij het huiswerk maken en leren. Zo kunt u de studieplanners gebruiken om te helpen bij het organiseren en plannen van het huiswerk. Daarnaast zijn er de handige studietips die handvatten aanreiken, hoe het huiswerk, het proefwerk of de examens aan te pakken en te leren. In OudersXtra verzamelen wij alle tips & tools voor ouders. En alles gratis te downloaden!

Toch nog hulp nodig? Dan eerst vergelijken!

Na alle inspanningen kan het toch gebeuren dat er geen verbetering in de school- of studieresultaten te zien is. Dan is het fijn dat er experts zijn die kunnen helpen met de lastige vakken of met leren leren. Met Bestebijles.com vergelijk je snel bijlesleraren in de buurt. Zij komen bij aan huis, geven les op locatie, bij hen thuis of ze geven online les. Bestebijles.com maakt de tarieven en diensten van deze bijlesleraren transparant en inzichtelijk. Voor de beste bijles en de beste resultaten! Dat is handig!

Er zijn dus meer dan wegen, die naar Rome en een diploma leiden. De kunst is om die weg te kiezen die werkt. Wij wensen iedereen die zijn/haar studieresultaten wil verbeteren, hiermee veel succes!

Anderen lazen ook: