Blog

Betaalde bijles neemt grote vluchtUit onderzoek is gebeleken dat Nederlandse ouders tussen de 185 en 286 miljoen euro besteden aan schaduwonderwijs, oftewel bijles. Opvallend is: des te hoger de schoolsoort, des te vaker het beroep op externe studiehulp.

Hoofdreden is de gedachte dat kindlief te weinig aandacht krijgt in de klas. Echter het feit dat het veel pubers aan discipline ontbreekt, speelt zeker mee in hun overweging. Dan zijn er nog die liever wat geld uitgeven dan thuis steeds weer ruziën over het huiswerk.

Eerst zelf proberen

Maar waarom niet eerst zelf proberen? Niet geschoten is altijd mis! Met de handige studietools van BijlesXtra   kun je zelf je cijfers verbeterenprofiteer van de huiswerk links voor alle vakken, de uitlegvideo's, de studietips en de studieplanners! Ouders hoeven ook niet meer met de handen in het haar te zitten, want met de slimme huiswerktools kunnen zij hun zoon of dochter zelf helpen bij het huiswerk.

Toch hulp nodig ... vergelijk!

Na alle inspanningen kan het toch gebeuren dat er geen verbetering in de school- of studieresultaten te zien is. Dan is het fijn dat er experts zijn die kunnen helpen met de lastige vakken of met leren leren. Met Bestebijles.com vergelijk je snel studiehulp in de buurt of aan huis. Bestebijles.com maakt de tarieven en diensten van bijlesleraren transparant en inzichtelijk. Voor de best passende bijles! Dat is handig!

Er is dus meer dan één weg, die naar Rome en een diploma leidt. De kunst is om die weg te kiezen die werkt. Wij wensen iedereen die zijn/haar studieresultaten wil verbeteren, veel succes!

 

© BijlesXtra

Image by Freepik.com