Blog

Dat is het Xtra van BijlesXtra! 
  Of je jezelf bijspijkert, een ander helpt of bijles zoekt ....
        bij ons vind je de studiehulp die je nodig hebt!
                 Dát is het Xtra van BijlesXtra!
  

BijlesXtra is hét online studiehulp portaal voor Nederland. Met onze handige studiehulp tools, verbeter je leer- en cijferresultaten je eenvoudig zelf! 

Uit het grote aantal websitebezoekers, blijkt dat velen hun voordeel doen met de gratis te downloaden studiehulpjes!

Help jezelf!

 

Concentratie en faalangst

Vind je het moeilijk je op het leren en oefenen van de proefwerkstof te concentreren? Of lukt het tijdens het proefwerk, wanneer jij onder druk moet presteren, het concentreren je niet? Download dan onze slimme concentratietips. Ze zullen je zeker helpen!

Anderen zijn weer erg bang om een black-out te krijgen of zijn ervan overtuigd dat ze het proefwerk niet kunnen halen omdat... tja.... maar ook hiervoor hebben wij tien super faalangst tips. Doe er je voordeel mee!

Toch nog hulp nodig?

Natuurlijk is het fijn wanneer scholieren en studenten door ons studiehulp portaal zichzelf kunnen helpen. Doe-het-zelf-bijles is immers de goedkoopste bijles! Toch kan er van alles zijn, waardoor het maar niet wil lukken. Dan is het fijn als iemand je kan helpen. Vergelijk snel bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining met je postcode en vind studiehulp op maat in de buurt. Klik op de knop en ga direct naar Bestebijles.com, dé vergelijkingsservice voor studiehulp in Nederland!

Zoek bIJLES 

 

Leraren informatie

Ook leraren kunnen profiteren van BijlesXtra. Zo zijn er LeraarXtra VO en LeraarXtra BO, handige vakkenportalen om inspiratie op te doen  voor uw lesvoorbereiding. Een nieuw lescurriculum ontwerpen kan natuurlijk ook, want u vindt in de portalen volop informatie en links en tal van lesideeën, gerubriceerd per vakgebied en onderwerp. 

 

Veel succes met het Xtra van BijlesXtra!