Blog

Dat is het Xtra van BijlesXtra - Gratis Studie Tools, Huiswerk Hulpjes, Bijles hulp 
 Of je jezelf bijspijkert, een ander helpt of bijles zoekt ....
        bij ons vind je de studiehulp die je nodig hebt!
                 Dát is het Xtra van BijlesXtra!
  

Image by Freepik.com 

 

BijlesXtra is hét online studiehulp portaal voor Nederland & Vlaanderen. Met onze handige studiehulp tools, verbeter jij leer- en cijferresultaten je eenvoudig zelf! Uit het grote aantal websitebezoekers en downloads blijkt, dat velen hun voordeel doen met de gratis te downloaden studiehulpjes!

BijlesXtra - Gratis Huiswerk Tools

Worstel jij ook met de grote hoeveelheid leerstof en studiewijzers van de vele schoolvakken? Zijn de toetsen, tentamens en examens voor jou een hele uitdaging? Om nog niet te spreken van alle andere schoolopdrachten als (boek)verslagen, (sector)werkstukken, scirpties, schrijfopdrachten, groepsopdrachten enz. Heel slim dus, dat jij huiswerkhulp zoekt!

En dan zit je goed bij BijlesXtra. Want speciaal voor jou, hebben wij handige gratis huiswerk- en studietools ontwikkeld, met praktische links, leertips & planners. Hiermee werk jij lekker zélf je leer- en huiswerkachterstand weg en versla jij die huiswerkberg! En het kost je geen eurocent! Kies hieronder waar je last van hebt.

 VAKKEN VERDRIET? Bijles huiswerkbegeleiding en examentraining  BIJLESXTRA
 HUISWERK HAAT? Bijles huiswerkbegeleiding en examentraining  HUISWERKXTRA
 TOETS TROUBLE? Bijles huiswerkbegeleiding en examentraining  TOETSXTRA
 EXAMEN ELLENDE? Bijles huiswerkbegeleiding en examentraining  EXAMENXTRA
 

BijlesXtra - Vaklokalen

Liever alle uitleg en informatie voor een lastig schoolvak onder één dak? Je vindt het in een compleet Vaklokaal voor dat vak! Dus kom op, zet je schouders onder je huiswerk, toetsen, tentamens of examens. Geef jezelf bijles of huiswerkhulp en versla die huiswerkberg! En zet dan door, want je kunt het! Je zult zien dat ook jouw cijfers snel verbeteren!

BijlesXtra - Videolokalen

Nieuw bij BijlesXtra zijn de Videolokalen: alle uitlegvideo's en examenvideo's per vak verzameld onder één dak. Voor alle niveaus! Ontdek de heldere uitleg op film snel zelf. Kijk natuurlijk bij de vele gratis videouitleg voor jouw vak, maar mis de professionele, eersteklas uitleg van docenten op video ook niet. Want onderzoek wijst uit, dat je met heldere uitleg op film, eindelijk die lesstof begrijpt en gemiddeld 1 punt hoger scoort!

Faalangst & Concentratie

Misschien heb jij geen problemen met je huiswerk, maar heb jij te maken met concentratieproblemen of faalangst? Want deze zaken kunnen ook flink roet in het eten gooien... Doe dan je voordeel met deze slimme tips met praktische stappenplannen!

BijlesXtra - Leraar informatie

Ook leraren kunnen profiteren van BijlesXtra. Zo zijn er Vakinfo VO en Vakinfo BO, handige vakkenportalen om inspiratie op te doen  voor uw lesvoorbereiding. Een nieuw lescurriculum ontwerpen kan natuurlijk ook, want u vindt in de portalen volop informatie en links en tal van lesideeën, gerubriceerd per vakgebied en onderwerp. Alle lerareninformatie bij elkaar vindt u in LeraarXtra.

Bijlesleraar nodig?

Natuurlijk is het fijn als jij door ons studiehulp portaal jezelf kunt helpen. Doe-het-zelf-bijles is immers de goedkoopste bijles! Toch kan er van alles zijn, waardoor het maar niet wil lukken. Dan is het fijn als iemand je kan helpen. Vergelijk snel bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining met je postcode en vind een bijlesleraar in de buurt. Klik op de knop en ga direct naar Bestebijles.com, dé vergelijkingsservice voor studiehulp in Nederland!

Zoek bIJLES 

 

Nu verkrijgbaar in de webshop!

> Smart Examenplanner Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus

> Alle lesstof uitgelegd op Video!

VWO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO EXAMENS
VWO EXAMENS
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO EXAMENS
HAVO EXAMENS
VMBO EXAMENS
VMBO EXAMENS

StudyShop BX voor betaalbare studietools, examentools en lestools VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO!