Blog

Het Xtra van BijlesXtra: Vaklokalen - Videolokalen - Huiswerktips - Huiswerkplanners - VMBO, HAVO, VWO, ASO, KSO, TSO!
 Of je jezelf bijspijkert, een ander helpt of bijles zoekt ....
        bij ons vind je de studiehulp die je nodig hebt!
                 Dát is het Xtra van BijlesXtra!
  
 

BijlesXtra is hét doe-het-zelf studiehulp portaal in Nederland & Vlaanderen. Met onze handige studiehulp tools, verbeter jij leer- en cijferresultaten je eenvoudig zelf! Uit het grote aantal websitebezoekers en downloads blijkt, dat velen hun voordeel doen met de gratis te downloaden studiehulpjes!

Image by Freepik.com 

Het Xtra van BijlesXtra

Ook huiswerkproblemen?

Worstel jij ook met de grote hoeveelheid leerstof en studiewijzers van de vele schoolvakken Middelbare school? Zijn de toetsen, tentamens en examens voor jou een hele uitdaging? Om nog niet te spreken van alle andere schoolopdrachten als (boek)verslagen, (sector)werkstukken, scirpties, schrijfopdrachten, groepsopdrachten enz. Heel slim dus, dat jij huiswerkhulp zoekt! En dan zit je goed bij BijlesXtra. Want speciaal voor jou, hebben wij handige gratis huiswerk- en studietools ontwikkeld, met handige huiswerk links, leertips & huiswerkplanners. Hiermee werk jij lekker zélf je leer- en huiswerkachterstand weg. Versla die huiswerkberg nu! En het kost je geen eurocent! Lees hieronder meer.

Het Xtra van BijlesXtra

Complete Vaklokalen!

Liever alle uitleg en huiswerk links voor dat lastige schoolvak onder één dak? Je vindt het in een compleet Vaklokaal voor dat vak! Dus kom op, zet je schouders onder je huiswerk, toetsen, tentamens of examens. Geef jezelf bijles, huiswerkhulp of examenhulp en versla die huiswerkberg! En zet dan door, want je kunt het! Je zult zien dat ook jouw cijfers snel verbeteren!

Complete Videolokalen!

Leer jij beter met beeld en film? Dan zit je goed met de BijlesXtra Videolokalen Je vindt hier alle les- & examenstof helder uitgelegd ... maar dan op film! De uitlegvideo's en examenvideo's zijn per vak, handig verzameld onder één dak. Ontdek de duidelijke gratis uitleg op film snel zelf! En kijk ook eens bij de professionele uitlegvideo's van Digistudies. Want onderzoek wijst uit, dat je met video uitleg, je gemiddeld 1 punt hoger scoort!

 

Bijlesleraar nodig?

Natuurlijk is het fijn als jij door ons studiehulp portaal jezelf kunt helpen. Doe-het-zelf-bijles is immers de goedkoopste bijles! Toch kan er van alles zijn, waardoor het maar niet wil lukken. Dan is het fijn als iemand je kan helpen. Vergelijk snel bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining met je postcode en vind een bijlesleraar in de buurt. Klik op de knop en ga direct naar Bestebijles.com, dé vergelijkingsservice voor alle soorten studiehulp in Nederland & Vlaanderen!

 
    

StudyShop BX - betaalbare Huiswerkhulp & Studietools Middelbaar TSO, BSO, KSO & ASO & Hoger onderwijs.Slimme Studietools!

Ga jij voor de perfécte toets-, tentamen- of examenvoorbereiding? Doe dan nu je voordeel met de eersteklas, professionele studietools in onze webshop: de heldere uitlegvideo's én de slimme Studieplanners Plus. En voor Examenleerlingen zijn er: de examenwizard (om je eigen oefentoets of oefenexamen samen te stellen), de geprogrammeerde Examenplanner Plus én de complete examenbundels. Mis ze niet!