Blog

Proefwerkvoorbereiding toetsen VMBO, HAVO, VWO

Ben jij ook druk bezig met je proefwerkvoorbereiding, maar vind jij die een hele uitdaging? Vind je het moeilijk om je te concentreren op je toetsen? Of lukt het maken van een goede proefwerkplanning niet? Nu, het is ook niet zo eenvoudig om voor meerdere vakken, alle proefwerkstof te plannen en tijdig in je hoofd te krijgen. En het ene vak zal makkelijker gaan dan het andere. Jij kunt dus wel wat hulp gebruiken!

Image by Freepik.com

Proefwerkvoorbereiding - ToetsXtra

Daarom hebben wij voor jou het toetsportaal ToetsXtra opgezet. In dit unieke portaal vind je vele GRATIS te downloaden Toetstools. Voor diegenen die het plannen van de proefwerkstof lastig vinden, is er de handige  proefwerkplanner. Downlad hem nu gratis! Want de basis voor een goede voorbereiding is immers een goede planning! Samen met de slimme proefwerktips ben jij optimaal voorbereid op jouw toetsen!

Verder zijn er de verzamelde proefwerklinks en uitlegvideo's die veel extra uitleg bieden voor de toetsonderwerpen en opgaven die jij nog moeilijk vindt.

Proefwerkvoorbereiding - Leerproblemen?

Misschien snap jij de proefwerkstof wel, maar heb jij juist moeite met je concentratie? Want lukt het niet om je focus vast te houden? Dan heb jij zeker iets aan deze praktische concentratietips. Of hoor jij bij de velen bij wie het klamme zweet uitbreekt bij de gedachte aan een proefwerk maken alleen al? Dan mag jij deze effectieve faalangst tips niet missen. Er zit een effectief stappenplan bij!

Proefwerkvoorbereiding - Bijlesleraar nodig?

Lukt het ondanks alle hulp en jouw eigen inspanningen niet, om goede proefwerkcijfers te halen? Kijk dan eens bij Bestebijles.com. Op deze vergelijkingssite voor bijles, vind je vast de bijlesleraar die jou kan helpen met je zwakke vakken of met die leerachterstand. Boek vandaag de beste privéleraar aan huis, in de buurt of online!

Veel succes met je toetsen en proefwerken!

 
    

StudyShop BX - betaalbare Huiswerkhulp & Studietools Middelbaar TSO, BSO, KSO & ASO & Hoger onderwijs.Slimme Studietools!

Ga jij voor de perfécte toets-, tentamen- of examenvoorbereiding? Doe dan nu je voordeel met de eersteklas, professionele studietools in onze webshop: de heldere uitlegvideo's én de slimme Studieplanners Plus. En voor Examenleerlingen zijn er: de examenwizard (om je eigen oefentoets of oefenexamen samen te stellen), de geprogrammeerde Examenplanner Plus én de complete examenbundels. Mis ze niet!

 StudyShop BX - eersteklas Studietools VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO!