Blog

Image by Freepik

Examenvoorbereiding - De slimme jongen, de slimme meid is op het examen voorbereid!

Ben jij ook druk bezig met je examenvoorbereiding, maar vind jij die een hele uitdaging? Vind je het moeilijk om je te concentreren op je eindexamens? Of lukt het maken van een goede examenplanning niet? Het is ook niet zo eenvoudig om voor 10 of meer vakken, alle examenstof te plannen en tijdig in je hoofd te krijgen. Het ene examenvak zal makkelijker gaan dan het andere. Jij kunt dus wel wat hulp gebruiken! Daarom is er voor jou examenportaal ExamenXtra met vele gratis Examen Tools!

Examenvoorbereiding met ExamenXtra!

Vind je het lastig de examenstof te plannen over de weken en maanden? Download dan onze handige  examenplanner, een onmisbare tool voor iedere examenkandidaat! Want de basis voor een goede voorbereiding, is immers een goede planning! Samen met de slimme examentips, is examen succes verzekerd. Verder zijn er de handige examenlinks en examenvideo's die veel extra uitleg geven voor de moeilijke examenonderwerpen

Examenvoorbereiding - Leerproblemen?

Misschien snap jij de examenstof wel, maar heb jij veeleer moeite met je concentratie? Lukt het niet om je focus vast te houden? Dan heb jij zeker iets aan deze praktische concentratietips. Of hoor jij bij de velen bij wie het klamme zweet uitbreekt bij de gedachte aan eindexamen doen? Dan mag jij deze effectieve faalangst tips niet missen. Er zit een handig stappenplan bij!

Examenvoorbereiding - Informatie

Tenslotte vind je, naast de examen tools, in ExamenXtra ook veel praktische exameninformatie. Er komt in het examenjaar immers veel op je af. Jij kunt dus wel wat info gebruiken. Antwoord op vragen als 'Hoe bereid je je voor op je examen?', 'Hoe ga ik om met examenangst en examenstress?' en 'Wat zijn de do's en don'ts?', vind je hier. Doe er je voordeel mee! En dan is het … een kwestie van volhouden, want de aanhouder wint! En onderschat niet wat jij zelf kunt doen om goede tentamen- en examencijfers te halen! Kom op, wees slim, ga nu aan de slag en geef jezelf gewoon examentraining!

Examenvoorbereiding - Examenleraar nodig?

Lukt het ondanks al deze hulp en jouw inspanningen, niet om de baas over jouw tentamen- of examenvoorbereiding worden? Kijk dan eens bij Bestebijles.com. Met deze vergelijkingstool vind je zeker de examenleraar die jou kan helpen met je zwakke vakken of met die leerachterstand.  Boek nu de beste examentraining aan huis, in de buurt of online, voor mooie tentamen- en examencijfers.

Veel succes met je tentamens en examens!

StudyShop BX

Nu verkrijgbaar in webshop:

> Examenplanner Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus

> Examenstof uitgelegd op video!

Video Voordeelpakketten Middelbare school
Video Voordeelpakketten Middelbare school