Blog

Mega Studiebeurs Zwolle!

 

Mega Studiebeurs Zwolle - Blog BijlesXtra

Ieder najaar vindt in Zwolle in de IJsselhallen de mego Studiebeurs plaats! Middelbare scholieren van vmbo tot vwo die een studie- of beroepskeuze moeten maken kunnen er terecht met hun vragen..

Informatiebom!

Jij wilt natuurlijk ook de juiste studiekeuze maken, zodat je een opleiding gaat volgen die bij je niveau en je interesses past. Maar hoe maak jij die keuze? Vraag je aan anderen wat zij kiezen of ga je zelf onderzoeken wat écht bij jou past? Zo voorkom je dat van studie moet gaan switchen!

Het bezoeken van de Studiebeurs Zwolle is leuk en zeker de moeite waard! Er zijn heel veel leuke activiteiten op de beurs. De beurs geeft de bezoekende leerlingen en hun begeleiders in één oogopslag voorlichting over bijna alle opleidingen/instellingen binnen het MBO, HBO en WO.

Antwoord op vragen

Weet jij ook niet wat je moet gaan studeren of welke studie je na je huidige studie moet gaan doen? Bezoek dan de Studiebeurs Zwolle; een prima kans om je te oriënteren op je toekomst. En als je slim bent, maak je er meteen een gezellige dag van! Schrijf je hier gratis in!

 
© BijlesXtra