Blog

Mega Studiebeurs Zwolle - Studiekeuzebeurzen Nederland

Ieder najaar vindt in Zwolle de mega Studiebeurs plaats (IJsselhallen)! Middelbare scholieren van VMBO tot VWO die een studie- of beroepskeuze moeten maken kunnen er terecht met hun vragen..

Studiebeurs Zwolle - informatiebom!

Jij wilt natuurlijk ook de juiste studiekeuze maken, zodat je een opleiding gaat volgen die bij je niveau en je interesses past. Maar hoe maak jij die keuze? Vraag je aan anderen wat zij kiezen of ga je zelf onderzoeken wat écht bij jou past? Zo voorkom je dat van studie moet gaan switchen!

Het bezoeken van de Studiebeurs Zwolle is leuk en zeker de moeite waard! Er zijn heel veel leuke activiteiten op de beurs. De beurs geeft de bezoekende leerlingen en hun begeleiders in één oogopslag voorlichting over bijna alle opleidingen/instellingen binnen het MBO, HBO en WO.

Studiebeurs Zwolle - studenten vertellen ...

Zou jij wel een iemand willen spreken die al studeert? Dan zit je goed op de beurs. Want bij iedere stand staan wel studenten die jou graag vertellen over hun ervaringen met de desbetreffende opleiding, wat je ervan kunt verwachten en hoe het ze bevalt. Ook kunnen ze je veel vertellen over het spannende studentenleven dat er ook voor jou aankomt! Kortom: op de studiekeuzebeurs krijg jij informatie en antwoord op jouw vragen die niemand anders je kan geven! En als je slim bent, dan maak je er meteen een gezellige dag van met een bezoekje aan studentenstad Zwolle!

Overigens worden er in heel Nederland van dit soort mega studiebeurzen georganiseerd. Dus als het jou beter uitkomt om in een ander deel van het land te gaan, kijk hier dan eens voor de locaties.

Studiekeuzelab

Weet jij ook niet wat je moet gaan studeren of welke studie je na je huidige studie moet gaan doen? Kijk dan eens op de site Studiekeuzelab. Deze site helpt jou om een studie te kiezen. Op vragen als 'Welke studievorm is het meest geschikt voor mij?' of 'Welke studie past bij mij?' en 'Wat kost studeren en hoe betaal ik mijn studentenleven', vind je hier een antwoord.Ook vertellen ze je alle do's en don'ts bij het maken van een studiekeuze.

Doe je voordeel met de studiebeurzen en met Studiekeuzelab ... voor de beste studiekeuze. Voorkom veel ellende van mis kiezen, door je op tijd te oriënteren!

Veel succes met jouw studiekeuze!

Anderen lazen ook: