Blog

Studiebeurs Zwolle - informatiebom!

Mega Studiebeurs Zwolle - Studiekeuzebeurzen Nederland

Ieder najaar vindt in Zwolle de mega Studiebeurs plaats (IJsselhallen)! Middelbare scholieren van VMBO tot VWO die een studie- of beroepskeuze moeten maken kunnen er terecht met hun vragen... 

Wil jij ook de juiste studiekeuze maken, zodat je zeker weet dat je een opleiding kiest die bij je niveau en je interesses past. Maar hoe pak je dat aan, hoe maak jij die keuze? Vraag je aan anderen wat zij kiezen of ga je zelf onderzoeken wat écht bij jou past? Want alleen als je zelf serieus overdenkt en uitzoekt welke studie geschikt voor jou is, voorkom je dat je steeds weer van opleiding moet gaan switchen!

Studiebeurs Zwolle - studenten vertellen ...

Het bezoeken van de Studiebeurs Zwolle is leuk en zeker de moeite waard! Er zijn heel veel leuke activiteiten op de beurs. De beurs geeft de bezoekende leerlingen en hun begeleiders in één oogopslag voorlichting over bijna alle opleidingen/instellingen binnen het MBO, HBO en WO.

Zou jij wel een iemand willen spreken die al studeert? Dan zit je goed op de beurs. Want bij iedere stand staan wel studenten die jou graag vertellen over hun ervaringen met de desbetreffende opleiding, wat je ervan kunt verwachten en hoe het ze bevalt. Ook kunnen ze je veel vertellen over het spannende studentenleven dat er ook voor jou aankomt! Kortom: op de studiekeuzebeurs krijg jij informatie en antwoord op jouw vragen die niemand anders je kan geven! En als je slim bent, dan maak je er meteen een gezellige dag van met een bezoekje aan studentenstad Zwolle!

Overigens worden er in heel Nederland van dit soort mega studiebeurzen georganiseerd. Dus als het jou beter uitkomt om in een ander deel van het land te gaan, want er zijn beurzen in het noordoosten, midden en westen an het land. Kijk onderaan deze pagina eens voor de locaties.

Studeren in het buitenland?

The world is your playground? Vind jij het leuk om in het buitenland te wonen? Kies dan voor een stage of tussenjaar of voor enkele studiejaren aan een buitenlandse universiteit of hogeschool. Je ontdekt en ervaart er alles over op de BuitenlandBeurs!

Studiekeuzelab

Weet jij ook niet wat je moet gaan studeren of welke studie je na je huidige studie moet gaan doen? Kijk dan eens op de site Studiekeuzelab. Deze site helpt jou om een studie te kiezen. Op vragen als 'Welke studievorm is het meest geschikt voor mij?' of 'Welke studie past bij mij?' en 'Wat kost studeren en hoe betaal ik mijn studentenleven', vind je hier een antwoord.Ook vertellen ze je alle do's en don'ts bij het maken van een studiekeuze.

Doe je voordeel met de studiebeurzen en met Studiekeuzelab ... voor de beste studiekeuze. Voorkom veel ellende van mis kiezen, door je op tijd te oriënteren!

We zien ook jou graag op één van onze studiebeurzen. Veel succes met het maken van de juiste studiekeuze!

 

 

Nu verkrijgbaar in de webshop!

> Smart Examenplanner Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus

> Alle lesstof uitgelegd op Video!

Video Voordeelpakketten Middelbare school
Video Voordeelpakketten Middelbare school