Blog

Studiekeuzebeurzen onverminderd populair onder scholieren en studenten
 

Weet jij al wat je wilt doen in de toekomst? Het is een vraag die bij veel jongeren leeft. Misschien daarom dat studiebeurzen onverminderd populair zijn bij scholieren en mbo'ers? Vrijwel alle opleidingen zijn er vertegenwoordigd, zodat je al je vragen kunt stellen. En natuurlijk, het is meteen een gezellig dagje uit en je ontmoet veel jongeren van je eigen leeftijd. En als de beurs in een studentenstad plaatsvindt, zoals Rotterdam, Utrecht en Zwolle, dan pik je daar ook meteen een graantje van mee! Maar wat zo aanspreekt, is dat studenten hun ervaringen delen met jou. Je hoort dus uit eerstehand hoe jongeren de studies en het studentenleven beleven. Ze geven je veel informatie die je van niemand anders kunt krijgen!

Regionale studiebeurzen

In heel Nederland vinden dit najaar grote studiebeurzen plaats. Vele scholieren komen op deze studiebeurzen inspiratie opdoen voor vervolgopleidingen na het Havo en VWO. Maar ook studenten MBO zijn welkom op de volgende beurzen:

 

Buitenland Beurs

Overweeg jij om in een jaar in het buitenland te studeren? Ga dan naar de Studiekeuzebeurs Midden in de Jaarbeurs in Utrecht. Want daar is tevens de BuitenlandBeurs, Op deze beurs vindt je alle informatie over studie, stage en tussenjaar in het buitenland. Er zijn ook studenten die over hun ervaringen vertellen. Mis het niet!

Studiekeuzelab

Weet jij ook niet wat je moet gaan studeren of welke studie je na je huidige studie moet gaan doen? Kijk dan eens op de site Studiekeuzelab. Deze site helpt jou om een studie te kiezen. Op vragen als 'Welke studievorm is het meest geschikt voor mij?' of 'Welke studie past bij mij?' en 'Wat kost studeren en hoe betaal ik mijn studentenleven', vind je hier een antwoord.Ook vertellen ze je alle do's en don'ts bij het maken van een studiekeuze.

Doe je voordeel met de studiebeurzen en Studiekeuzelab ... voor de beste studiekeuze. Voorkom veel ellende van mis kiezen, door je op tijd te oriënteren! Veel succes met jouw studiekeuze!

Anderen lazen ook: