Blog

Tech Talent Event EindhovenMet het Tech Talent Event zet Defensie op 4 oktober, voor een beperkte groep even haar deuren open. De dag is bedoeld om informatie te geven over de mogelijkheden die Defensie biedt aan technische HBO/WO’ers, zowel als burger en als militair.

Waarom werken bij Defensie?

Defensie is een veelzijdige organisatie waar ruim 42.000 militairen en 16.000 burgers werkzaam zijn. Je vindt bij ons veel verschillende functies in zeer uiteenlopende vakgebieden. Bij Defensie werk je mee aan vrede en veiligheid, overal ter wereld. Je werk is uitdagend en vraagt veel van je. Daarom geven wij als werkgever je daar veel voor terug. Ontdek op deze website of Defensie bij jou past.

Al jouw vragen beantwoord!

WIl jij weten of werken bij de Luchtmacht, Landmacht of Marine iets voor jou is? Bezoek dan het Tech Talent Event. Daar staat men je graag te woord om al je vragen te beantwoorden, zodat jij kunt bepalen of technicus bij Defensie een baan is die bij jou past! Houd voor de datum de website goed in de gaten, want deelname is gratis, maar het aantal deelnemers is beperkt!

Doe er je voordeel mee.... voor een nóg beter studiekeuze, want het voorkomt veel ellende als je tijdig de juiste opleiding kiest... Veel succes met jouw carrière!

Anderen lazen ook: