Blog

 

Wat jij zelf kunt doen voor betere cijfers

 

School... zo veel vakken en huiswerk en het lukt maar niet om goede cijfers te halen... was die hele schooltijd maar voorbij... Herken jij jezelf hierin? Nou, dan ben je echt niet de enige! Maar gelukkig, je staat niet machteloos. Je kunt er zelf iets aan doen en je leest het hier!

Wat jij kunt doen - geef jezelf huiswerkbegeleiding!

Worstel jij ook met je huiswerk? Kun je je er maar niet toe zetten om het te gaan maken of leren? Of vind jij het lastig om het vele huiswerk en alle extra opdrachten te plannen? Geen nood, want wij helpen jou met onze handige studietips:  huiswerktips, proefwerktips, concentratietips en faalangsttips. De tips helpen jou met je huiswerk en proefwerken. Samen met de handige studieplanners  krijg jij weer overzicht en grip op je maak- en leerwerk voor alle vakken. Zo wordt huiswerk weer leuk én ... haal jij betere cijfers!

Wat jij kunt doen - geef jezelf bijles!

Heb je moeite met bepaalde schoolvakken? Begrijp je de leerstof maar niet? Geen nood, want wij helpen jou met deze superhandige studielinks  met veel extra uitleg voor al je schoolvakken. En dan zijn er nog de praktische uitlegfilmpjes,  een mooie aanvulling op de huiswerk links. Dus hup, ga aan de slag en help jezelf naar betere cijfers! Want jij wilt toch ook een diploma en daarna een leuke opleiding? Dus zet je schouders eronder, want je kunt veel meer dan je denkt!

Wat jij kundt doen - geef jezelf examentraining!

Zijn de tentamens en examens iedere keer weer een hele uitdaging voor jou? Zie je op tegen het leren van de vele examenstof? Of vind je het moeilijk de examenstof goed over de maanden en weken te verdelen? En misschien heb je nog last van faalangst of examenvrees? Dan geen nood, want BijlesXtra biedt jou alle nodige examenhulp: van de handige examenplanner met slimme examentips, leerstrategieën, examenvaardigheden tot de tips tegen faalangst en examenvrees!

Natuurlijk hebben wij voor jou ook vele studielinks per examenvak verzameld met veel extra uitleg. En dan zijn er nog de praktische uitlegfilmpjes, een mooie aanvulling op de examenlinks. Dus hup, ga aan de slag en help jezelf naar betere examencijfers! Want jij wilt toch ook een diploma en daarna een leuke opleiding? Dus zet je schouders eronder, want je kunt veel meer dan je denkt! Sta op uit die examendip en geef jezelf gewoon examentraining! Zo wordt jouw examentijd nog leuk ook én je haalt mooie examencijfers. Dat is win-win!

Anderen lazen ook: