Blog

Wat jij zelf kunt doen voor betere cijfersDoe-het-zelf bijles tools

Als je er niet meer uit komt ...

School... zo veel vakken en huiswerk en het lukt maar niet om goede cijfers te halen... was die hele schooltijd maar voorbij... Herken jij jezelf hierin? Nou, dan ben je echt niet de enige! Maar gelukkig, je staat niet machteloos. Je kunt er zelf iets aan doen en je leest het hier!

Image by Freepik.com

Worstel jij ook met je huiswerk? Ben je niet gemotiveerd om te gaan leren? Of vind jij het lastig om het vele huiswerk en alle extra opdrachten te plannen? Geen probleem met onze slimme studietips. De huiswerktips, proefwerktips,examentips, concentratietips en faalangsttips helpen jou beter om te gaan met je huiswerk, toetsen, tentamens en examens. Samen met de handige studieplanners  krijg jij weer overzicht en grip op het huiswerk voor je vakken. Zo wordt school weer leuk én ... haal jij betere cijfers!

Doe-het-zelf bijles tools

Geef jezelf bijles!

Heb je moeite met bepaalde schoolvakken? Begrijp je de leerstof maar niet? Geen nood, want wij helpen jou met deze superhandige studielinks met veel extra uitleg voor al je schoolvakken. En dan zijn er nog de praktische uitlegfilmpjes,  een mooie aanvulling op de huiswerk links. Dus hup, ga aan de slag en help jezelf naar betere cijfers! Want jij wilt toch ook een diploma en daarna een leuke opleiding? Dus zet je schouders eronder, want je kunt veel meer dan je denkt!

Doe-het-zelf examen tools

Geef jezelf examentraining!

Is tentamen of examen doen een hele uitdaging voor jou? Zie je op tegen het leren van de vele examenstof? Of vind je het moeilijk de examenstof goed over de maanden en weken te verdelen? Of misschien heb je nog last van faalangst of examenvrees? Dan geen nood, want BijlesXtra biedt jou alle examenhulp die je nodig hebt. Van handige examenplanners, slimme examentips, leerstrategieën, examenvaardigheden tot praktische faalangst en examenvrees tips! Wij hebben voor jou ook vele studielinks per examenvak verzameld die veel extra uitleg bieden. En dan zijn er nog de praktische uitlegfilmpjes ter aanvulling op de examen huiswerk links.

Dus hup, ga aan de slag en help jezelf naar betere examencijfers! Want jij wilt toch ook een diploma en daarna een leuke opleiding? Dus zet je schouders eronder, want je kunt veel meer dan je denkt! Sta op uit die examendip en geef jezelf examentraining! Zo wordt jouw examentijd nog leuk ook én je haalt mooie examencijfers. Dat is win-win voor jou!