Blog

Wat jij kunt doen voor betere cijfers

School... zo veel vakken en huiswerk en het lukt maar niet om goede cijfers te halen... was die hele schooltijd maar voorbij. Herken jij jezelf hierin? Nou, dan ben je echt niet de enige! Maarje kunt er zelf iets aan doen!

Geef jezelf huiswerkbegeleiding!

Worstel jij ook met je huiswerk? Vind jij het moeilijk om je huiswerk te plannen? Kun je je er maar niet toe zetten? Wij helpen jou met onze handige studietips:  huiswerktips, proefwerktips, concentratietips en faalangsttips. Samen met onze handige studieplanners krijg jij weer overzicht en grip op je maak- en leerwerk. Zo wordt huiswerk weer leuk én ... haal jij betere cijfers!

Geef jezelf bijles!

Heb je moeite met bepaalde schoolvakken?  Begrijp je de leerstof niet? Geen nood, want wij helpen jou met deze superhandige studielinks voor al jouw schoolvakken.

De uitlegfilmpjes zijn een mooie aanvulling op deze studieinks. Dus hup, doe je best en help  jezelf aan betere cijfers! Jij wilt toch ook een diploma en daarna een leuke opleiding? Dus zet je schouders eronder, want je kunt veel meer dan je denkt!

Geef jezelf examentraining!

Zijn tentamens en examens iedere keer weer een hele uitdaging voor jou? Zie je op tegen het leren van de vele examenstof? Of vind je het moeilijk de examenstof goed over de weken of zelfs maanden te verdelen? Heb je last van faalangst of examenvrees? Dan biedt BijlesXtra jou alle nodige examenhulp: de handige examenplanner, slimme examentips, leerstrategieën, examenvaardigheden en nog veel meer!

Natuurlijk hebben wij voor jou ook alle studielinks per examenvak verzameld. Dus sta op uit je examendip en geef jezelf examentraining! Zo wordt jouw examenvoorbereiding tijd weer leuk én haal je betere examencijfers!

 
© BijlesXtra