Contact

Contact & Informatie

 
Heeft u vragen of opmerkingen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden

 

Wij gaan verhuizen!

Dit schooljaar zijn wij gestart met het verhuizen van de BijlesXtra Studietools naar onze vergelijkingsservice voor alle soorten studiehulp: Bestebijles.com. Wij doen dit allereerst om nog beter aan te sluiten bij onze missie, namelijk om leerlingen en studenten de best mogelijke, laagdrempelige studiehulp te bieden. Deze studiehulp kan externe bijles, huiswerkbegeleiding, RT of examentraining zijn. Echter, de eigen inspanningen om de leer- en cijferresultaten te verbeteren met behulp van onze gratis studietools, hoort daar ook bij.

Ten tweede levert, niet onbelangrijk, de samenvoeging van BijlesXtra en Bestebijles.com tijdwinst en kostenbesparing op. Wij vragen dan ook om uw begrip, als u merkt dat u zich niet op BijlesXtra bevindt. U hoeft niet bang te zijn dat uw favoriete studietools verdwijnen: u vindt ze in de nieuwe omgeving Bestebijles.com, in dezelfde vorm en lay-out terug. Wij hopen over anderhalf jaar de verhuizing te kunnen afronden

Wij wensen u veel profijt en plezier van onze huiswerkhulpjes!

Een reactie op BijlesXtra/Bestebijles.com via Linkedin:

"Wauw! Ik zie vooral heel veel kennis en info welke mijn dochter nu echt niet ontvangt in de klassen van het basisonderwijs....Mooie extra kennis in voorbereiding op VO, alwaar mijn oudste een deel van de info nu (pas) in het tweede jaar havo ontvangt. Beide kinderen hebben inmiddels de link naar jullie site en gebruiken deze volop.

Zo wordt ‘school op eigen wijze/keuze/interesse, lekker digitaal en interactief, plus op eigen tempo toch nog interessant en dat biedt de uitdaging die ze nodig hebben. De vele schoolvrije studiedagen, leerkrachtloze dagen (ook de vele vele vele dagelijkse tussenuren VO) & stakingsdagen, kunnen hiermee lekker zelfstandig eigentijds educatief gevuld worden! Mooie en vooral lekker brede aanvulling op het reguliere onderwijs dus! Dank daarvoor!!!"