ExamenXtra

ExamenXtra

 X-tra's voor Tentamens, Examens en Eindexamen!

 

ExamenXtra -  Examen Tools voor je tentamens, examens en eindexamen VMBO HAVO VWO MBO HBO!Wat is ExamenXtra? Vind jij het plannen, voorbereiden, leren van je tentamens en (eind)examens ook zo lastig? Begrijp je de tentamenstof of examenstof nog niet goed? Kun jij wel extra examen hulp, examentips en examenuitleg gebruiken? Dan zit je goed bij ExamenXtra, met vele GRATIS Examen Tools en examen informatie!

Image by Freepik

ExamenXtra - Gratis Examen Tools!

Gelukkig kun jij heel veel zelf doen om weer grip op je tentamens en examens te krijgen. Want speciaal voor jou hebben wij slimme examenhulpjes ontwikkeld. Voor extra uitleg en tips voor de lastige lesonderwerpen en moeilijke leerstof!

Allereerst vind je alle informatie rondom de eindexamens en examenweken in het examen informatie pagina. Verder zijn er natuurlijk de handige examenlinks en uitlegfilmpjes voor alle schoolvakken. Zij bieden met veel praktische, duidelijke uitleg en extra oefenopdrachten. Of download GRATIS de effectieve examentips met de praktische examenplanner! Wil jij liever alle uitleg en informatie van een schoolvak onder één dak? Ga dan naar de complete Vaklokalen

ExamenXtra - Leerproblemen

Heb jij misschien geen problemen met het begrijpen van de examenstof, maar kamp jij met leerproblemen als dyslexie, dyscalculie, geheugenproblemen of faalangst? Of heb je problemen met je concentratie en motivatie? Kunnen die ook wel wat beter? Doe dan je voordeel met deze tips:

  1. concentratietips 
  2. faalangst tips
  3.  motivatietips
  4.  geheugentips
Je ziet: genoeg hulp, studietips en tools om aan de slag te gaan. Wees dus slim en geef jezelf examenhulp en versla je tentamens en (eind)examens! Jij werkt gewoon lekker zélf je leerachterstand weg. En het kost je geen eurocent!

ExamenXtra - Examenbegeleiding

Lukt het niet om, ondanks hulp van school of anderen of jouw eigen inspanningen, goede examencijfers te halen? Kijk dan eens bij Bestebijles.com: dé vergelijkingssite om vele bijlesleraren te vergelijken. Voor examentraining aan huis of in de buurt. Maar veel examenleraren geven ook online les en dat is wel zo handig, gezien de coronacrisis. En welke examentrainer wil je? Kies uit: scholier, student of docent. Vergelijk tenslotte de tarieven en boek de examenleraar die helemaal bij jou past en bij jouw budget. Veel succes!

Anderen lazen ook: