ExamenXtra

Welkom bij ExamenXtra

Hallo! Geef jezelf tentamen- & examenhulp VMBO HAVO VWO MBO!

 

ExamenXtra -  doe-het-zelf Examenhulp en extra's voor tentamens, examens VMBO HAVO VWO MBO HBO!Welkom bij ExamenXtra! Vind jij het plannen, voorbereiden, leren van je tentamens en (eind)examens ook zo lastig? Of begrijp je de tentamen- of examenstof nog niet? Dan kun jij wel wat examenhulp gebruiken! Gelukkig zit je hier goed! Want bij ExamenXtra vind je niet alleen die extra examenuitleg met vele gratis doe-het-zelf examenhulpjes met slimme examentips, maar ook eersteklas examen tools in onze webshop. Allemaal om jezelf examenhulp te geven in die spannende examenweken!

 

ExamenXtra - gratis examentools!

Gelukkig kun jij veel zelf doen om weer grip op je tentamens en examens te krijgen. Want wij hebben voor jou handige examentools ontwikkeld! Kijk maar eens bij de vele examenlinks en examen video's voor alle examenvakken. Zij bieden volop extra uitleg, opdrachten en oefententamens & -examens voor de lastige onderwerpen. Eindelijk ga jij de tentamen- en examenstof begrijpen! Wil jij graag alle doe-het-zelf examenhulp voor één vak onder één dak? Ga dan naar de Vaklokalen. En kijk voor exameninformatie VMBO, HAVO, VWO in het examen informatie portaal.

Leerproblemen?

Heb jij misschien geen problemen met het begrijpen van de examenstof, maar kamp jij met leerproblemen als dyslexie, dyscalculie, geheugenproblemen of faalangst? Of heb je problemen met je concentratie en motivatie? Kunnen die ook wel wat beter? Doe dan je voordeel met deze tips:

  1. concentratietips 
  2. faalangst tips
  3.  motivatietips
  4.  geheugentips
Je ziet: genoeg hulp, studietips en tools om aan de slag te gaan. Wees dus slim en geef jezelf examenhulp en versla je tentamens en (eind)examens! Jij werkt gewoon lekker zélf je leerachterstand weg. En het kost je geen eurocent!
 

ExamenXtra - plannen lastig?

Heb jij moeite met het organiseren en plannen van je tentamens en examens? Dan mag jij deze slimme examentips niet missen, want ze helpen jou met de tentamen- en examenvoorbereiding, het maken én evalueren van je tentamens en examens! En download dan meteen de handige examenplanner, waar jij al je tentamen- en examenhuiswerk in kunt zetten. Je krijgt een goed overzicht in de tentamen- of examenweken en je vergeet niet meer te leren en te oefenen voor je schoolonderzoeken of eindexamens! 

Smart Examenplanner Plus

Moeite met plannen? Dan is de Smart Eamenplanner Plus iets voor jou. Want met deze slimme planner voer jij snel en gemakkelijk, via een centraal scherm je studieactiviteiten en overige bezigheden in. Geen tijd en energie verloren aan handmatig invullen .... da's handig!

Examenplanner Plus VMBO, HAVO, VWO en Tentamenplanner MBO, HBO, WOJe kunt jouw activiteiten verdelen in categorieën en ze een omschrijving meegeven: 

  • Tentamen- & Examendagen 
  • Alleen studeren
  • Samen studeren
  • Recreatie & Sport

De planner zet de activiteit in de juiste categoriekleur en op de juiste plek in de planner. Jij herkent zo snel wat je doen moet, voor welk vak en met wie. Je hebt nu een goed overzicht over je werk. Je ziet ook snel of de tijd die je aan studeren en aan ontspanning besteedt, wel in balans is. Want je tijd voor studie mag natuurlijk niet in de knel komen door te veel afspraakjes, maar er moet ook wel tijd overblijven voor sport, sociale afspraken en urgente zaken. Overlaad jezelf dus niet en pas je planning zo nodig aan. Zo houd jij de controle over je examenvoorbereiding!

Heel jaar planning fun!

Deze planner maakt de tentamen/examenperiode: georganiseerd, overzichtelijk en dus relaxt. Weg examenstress! De planner is goed voor een heel jaar planning fun, heeft een handige snel print knop en zit boordevol slimme studietips. En dat voor maar € 9,95 ! Bestel hem in onze webshop.

 Examenplanner Plus VMBO, HAVO, VWO en Tentamenplanner MBO, HBO, WO

 

Examentraining nodig?

Lukt het niet om, ondanks hulp van school, anderen of jouw eigen inspanningen, goede examencijfers te halen? Kijk dan eens bij Bestebijles.com: dé vergelijkingssite om vele examenleraren te vergelijken. Voor examentraining aan huis of in de buurt. En veel examentrainers geven ook online les en dat is wel zo handig, gezien de coronacrisis. En welke examencoach wil je: scholier, student of docent? Vergelijk hun tarieven en boek direct de examenleraar die bij jou past en bij jouw budget. Veel succes!

 > Alle examenstof uitgelegd op video!

HAVO EXAMENS
HAVO EXAMENS
VWO EXAMENS
VWO EXAMENS
VMBO EXAMENS
VMBO EXAMENS