ExamenXtra

Videolokalen vmbo havo vwo mbo

Uitlegvideo's met de béste uitleg verzameld!

 
Uitlegvideos & Examenvideos - video uitleg & uitleg filmpjes met instructie op video alle vakken VMBO, HAVO, VWO, MBO Nederland en VlaanderenUitlegvideo's vind je natuurlijk in deze Videolokalen! Want worstel jij nog met bepaalde lesstof of lastige onderwerpen? Of zit je voor je tentamens en eindexamens en kun je wel wat extra uitleg gebruiken?
 
Dan geen paniek, want gelukkig kun jij veel zelf doen voor betere cijfers voor je lastige vakken! Want hier vind jij de béste video's met alle lesstof duidelijk uitgelegd op film. Dus géén huiswerkproblemen en stress meer! Want in deze heldere uitleg filmpjes en examenfilmpjes vind jij antwoord op al jouw vragen!
 
 
 

Uitlegvideo's: punt hogere score!

Onderzoek toont dat met video uitleg, je gemiddeld een punt hoger scoort. Want eindelijk ga jij die moeilijke sommen of theorie begrijpen. Pak aan dus dat huiswerk en geef jezelf gewoon huiswerkhulp, bijles of examentraining. Voor betere rapportcijfers of een mooi diploma! De video's zijn gerubriceerd per vak met heldere uitleg voor vele onderwerpen.

Alpha Uitlegvideo's
ARABISCH   CHINEES    DUITS
         
ENGELS   FRANS   GRIEKS
         
LATIJN   NEDERLANDS RUSSISCH
         
SPAANS   
Bèta Uitlegvideo's
 

 

   
NATUURWETENSCHAP BIOLOGIE  
NATUURKUNDE 
         
NaSk   REKENEN   REKENTOETS
         
STATISTIEK   SCHEIKUNDE
  WISKUNDE
 
WISKUNDE A WISKUNDE B WISKUNDE C
         
WISKUNDE D      
 Gamma Uitlegvideo's
     
 AARDRIJKSKUNDE  CKV/KCV ECONOMIE
         
FILOSOFIE   GESCHIEDENIS   INFORMATICA
         
LEVENSBESCHOUWING MAATSCHAPPIJLEER   MARKETING 
         
BEDRIJFSECONOMIE        
Overige Uitlegvideo's
   
DYSLEXIE DYSCALCULIE LEERVAARDIGHEID
         
MEDIAWIJSHEID   (Profiel)WERKSTUK   STUDIEVAARDIGHEID
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Uitlegvideo's voor je Examen!

Alle examenstof uitgelegd op film!

Video Voordeelpakketten Middelbare school
Video Voordeelpakketten Middelbare school

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

UITLEGVIDEO'S ANW
 
 
  → Bijles ANW

 

 

 
 
 
  →  Bijles Arabisch

 

  

  UITLEGVIDEO'S CHINEES
  
 
 
  →Bijles Chinees

   

 

 

Kunst & Design

Kunstmusea

  
  →  Bijles CKV/KCV

 

   DYSLEXIE
 

  

  DYSCALCULIE
 

  

 

 

(Media) kanalen & series

Filosofische onderwerpen

Aristototeles

Plato

Socrates

 

 

 

  KLASSIEKE TALEN
 

Grieks

Grammatica

 
 
  → Bijles Grieks
 

 Latijn

Grammatica

 
 
  → Bijles Latijn

 

 

   UITLEGVIDEO'S INFORMATICA
 

Programmeren

 

 

 

 

Leer- & Studietips!

Over je geheugen ...

Een Mindmap maken

 Een Schema of Samenvatting maken

 

 

 

Bedrijfseconomische Onderwerpen

 

 

 

    UITLEGVIDEO'S MARKETING
 

 

 

 

 

 
 
  → Bijles NaSk

 

  

 

Rekenen allerlei

 Rekenen en Rekentoets 1f, 2f, 3f

1f / 1s (basisonderwijs)

2f (mbo 1,2,3 + vmbo)

3f (mbo 4 + havo, vwo)

Verpleegkundig Rekenen

 
 
  → Bijles Rekenen

 

 

 

Russische Cultuur & Kunst

 
 
  → Bijles Russisch

 

  

 
 

 

 

 

Spaanse Cultuur & Kunst

 
 
  → Bijles Spaans

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 
  → Bijles Wiskunde D

 

3119210.html

Bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining

(Online) Privéles BO VMBO HAVO VWO MBO HBO WO
 

Op zoek naar Bijles, privéles, huiswerkbegeleiding of examentraining? Bijlesleraren BO, VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO, VWO vergelijken met Bestebijles.com in Nederland & Vlaanderen!Op zoek naar de beste bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining? Zoek je een goede, betaalbare (online) bijlesleraar? Dan kunnen wij jou helpen met onze vergelijkingsservice Bestebijles.com. Want met deze slimme tool, vergelijk, vind en boek jij snel jouw bijlesdocent op maat. Voor individuele, intensieve studiehulp Basisschool, VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO, WO én volwassenen. In heel Nederland en Vlaanderen!

Bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining

Samen gaat het beter!

Heb jij ook moeite met bepaalde schoolvakken? Is de uitleg in de klas niet genoeg en begrijp je de leerstof nog niet? Of heb je misschien met het vele huiswerk voor alle schoolvakken, een huiswerk- en leerachterstand opgelopen? Dan zijn er nog de (boek)verslagen, (sector)werkstukken, schrijfopdrachten en groepsopdrachten.Tenslotte moet jij vele proefwerken, tentamens, examens verslaan! Het is een feit: er moeten heel wat hobbels genomen worden voor mooie rapportcijfers of een diploma! En dat is niet altijd makkelijk in je eentje. Slim dus, om 1-op-1 bijles, huiswerkbegeleiding of intensieve examentraining te zoeken. Want samen met iemand die verstand van zaken heeft, gaat het beter!

Bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining

Wie, waar en hoeveel kost het?

Want privéleraren houden rekening met jouw leerproblemen en leggen de leerstof net zo vaak uit totdat het duidelijk is voor je. De bijlesleraar leert ook hoe je toetsen, tentamens en examens aan moet pakken. En dat alles in een rustige omgeving, waar jij niet afgeleid wordt. En omdat jij wel wilt overgaan of slagen, zoek jij nu zo'n privéleraar!

Maar weet je al wat voor leraar je wilt: een scholier, student, bijlesleraar door expertise en ervaring of ga jij voor een bevoegd, tweedegraads of eerstegraadse docent? Het is belangrijk dat de leraar aansluit bij jouw niveau. Zo kunnen bovenbouw scholieren heel goed onderbouwers  helpen met 1-op-1 bijles en huiswerkbegeleiding. En studenten HBO en WO kunnen op hun beurt de bovenbouw leerlingen helpen met 1-op-1 examentraining. Maar als de leerproblemen te complex zijn, dan moet er een bevoegd docent of een zeer ervaren bijlesleraar ingeschakeld worden. In gevallen van ernstige dyslexie of dyscalculie is een remedial teacher aan te raden.

Dan is er nog de leslocatie: wil je les aan huis, online of bij de leraar thuis? En hoeveel mag het kosten? Het is goed om eerst over deze zaken na te denken. Maar voor Bestebijles.com is dit allemaal geen probleem! Want met deze bijles vergelijker, vergelijk je snel de diensten en tarieven van bijlesaanbieders. Wees dus slim! Vergelijk, kies en boek nu die bijlesleraar, huiswerkbegeleider, examentrainer of remedial teacher die past bij jou én bij jouw budget! Haal ook snel leer- en huiswerkachterstanden in. Voor hogere cijfers en weer plezier in je school of studie! Enne ... zoeken en boeken is bij Bestebijles.com gratis. Da's ook fijn. 

StudyShop BX

Nu verkrijgbaar in onze webshop:

 

→ Smart Examenplanner Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus

→ Alle examenstof uitgelegd op video!

Video Voordeelpakketten Middelbare school
Video Voordeelpakketten Middelbare school

 

Vergelijk bijles tarieven eerlijk, makkelijk, snel!

Tarieven Bijles BO VMBO HAVO VWO MBO HBO WO
Tarieven bijles vergelijken - Vergelijk voor de beste prijs van Privéles, Huiswerkbegeleiding & Examentraining

Wil jij graag bijles tarieven vergelijken? Want ben jij op zoek naar de beste bijles, maar wil of kun je er niet de hoofdprijs voor betalen? Dan ben je niet de enige! En vandaar dat onze vergelijkingsservice Bestebijles.com razend populair is. Dagelijks bezoeken honderden Nederlanders en Vlamingen deze vergelijkingssite om eerlijk, snel en gemakkelijk de beste bijlesleraar te vinden die niet alleen bij hun leervraag, maar ook bij hun budget past!

Image by Freepik

Tarieven bijles vergelijken - de beste bijlesleraar

Voorwaarde voor een inhoudelijk en didactische goede bijles, is de bijlesleraar. Want als de bijlesleraar niet op meerdere manieren op jouw niveau kan uitleggen, dan is jullie 'bijlesrelatie' geen lang leven beschoren... Daarnaast moet het uurtarief passen bij het (gezins)budget. Tenslotte heb je misschien wensen rondom de leslocatie (aan huis, bij de leraar of online), geslacht (man of vrouw) en leeftijd of niveau/bevoegdheid (scholier, student of docent)?

Tarieven bijles vergelijken - met het beste tarief!

Allemaal geen probleem! Want met de unieke bijlesvergelijker Bestebijles.com selecteer je de bijlesleraar kenmerken die jij belangrijk vindt. Zo creëer jij een eigen lijst met bijlesaanbieders die voldoen aan het gewenste profiel. Het enige wat je dan nog wilt, is een redelijk tarief, dus .... vergelijken maar! Door eerlijk te vergelijken vind jij de bijlesgever, huiswerkbegeleider of examentrainer die het beste past bij jouw lesniveau, persoonlijke situatie én bij jouw portemonnee!

> Nu verkrijgbaar in onze webshop:

Smart Examenplanner Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus

> Alle examenstof uitgelegd op video!

Video Voordeelpakketten Middelbare school
Video Voordeelpakketten Middelbare school

 

De beste bijles en bijlesleraar voor jou!

Basisschool - VMBO - HAVO - VWO - MBO 

De beste bijles hulp en bijlesleraar die passen bij je niveau, leerprobleem en budget in Nederland  voor BO VMBO HAVO VWO MBO HBO WO. In Vlaanderen lager, secundair en hoger (professioneel) onderwijs.

De beste bijles hulp en bijlesleraar op maat gezocht? Heb jij ook moeite met het maken/leren van je huiswerk voor alle toetsen, tentamens en examens? Begrijp je die lastige leerstof nog niet? Jij kunt wel hulp en bijles gebruiken!

De beste bijles hulp = hulp op maat!

Scholieren moeten veel doen voor mooie rapport- en examencijfers! Denk aan het grote aantal vakken mét de bijbehorende huiswerkberg. Én natuurlijk de vele proefwerken, tentamens en examens. Dan is er die drukke klas, die leerachterstand ...

Image by Freepik
 

Jij hoeft je dus niet te schamen als je de beste bijlesleraar zoekt voor je leerproblemen. Nee, jij bent gewoon slim bezig, want jij doet alles om over te gaan of te slagen voor je eindexamens! Gelukkig zorgen veel scholen zelf voor extra studiehulp in speciale huiswerkklassen. Maar lang niet altijd en waar dit niet zo is, kan 1-op-1 bijles van een bijlesleraar die expert is in jouw probleemvak, uitkomst bieden.

De beste bijles hulp = vergelijken!

Maar waar vind je die beste bijles? Met Bestebijles.com  natuurlijk! Want met Bestebijles.com vergelijk je snel en gemakkelijk bijles specialisten mét hun tarieven. In heel Nederland en Vlaanderen! En je kunt zelf kiezen welke bijlesgever je wilt: een scholier, student, bijlesleraar door ervaring/expertise of een bevoegd docent. Je kunt ook de leslocatie kiezen: bij jou thuis, ergens in de buurt of online (bijv. via Zoom of Skype). Zo kies en boek jij de bijlesleraar die past bij jou én bij jouw budget. Dus ga snel naar Bestebijles.com en kies én boek jouw (online) bijlesleraar zélf. Voor de beste bijleshulp! Je hoeft geen lid te worden of je te abonneren ... zoeken en boeken is gratis. Veel succes!

De beste bijles hulp, maar zelf ook aan de slag!

Naast de bijleshulp van een bijlesdocent, kun jij ook veel zelf doen om je cijfers te verbeteren. Want speciaal voor jou hebben wij handige studie tools verzameld die je extra uitleg voor die lastige lesstof en lesopdrachten geven. Zo zijn er de handige studielinks en uitlegvideo's met volop uitleg voor alle schoolvakken en lesonderwerpen. Of download de effectieve gratis studietips en studieplanners! Wil jij graag alle uitleg, tips en tools voor een bepaald schoolvak bij elkaar hebben? Ga dan naar de complete vaklokalen! Dus kom op, ga aan de slag en geef jezelf gewoon bijles .... en het kost je geen eurocent!

Nu verkrijgbaar in onze Studieshop:

Smart Examenplanner Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus