HuiswerkXtra

HuiswerkXtra Huiswerkhulp

 

HuiswerkXtra - Huiswerkhulp, uitleg & oefenen huiswerk VMBO, HAVO, VWO, MBO -  studietools, uitlegvideo's, huiswerk links, huiswerktips, huiswerkplanner.HuiswerkXtra Huiswerkhulp heet jou welkom op deze Huiswerk Pagina! Voor alle scholieren die wel wat huiswerkhulp kunnen gebruiken. Want vind jij huiswerk leren, maken, oefenen ook zo lastig? Of misschien heb je moeite met het organiseren van de vele huiswerkopdrachten? Dan zit je hier goed! Want bij HuiswerkXtra Huiswerksite, vind je veel extra uitleg, oefenmateriaal en tips! Ontdek nú zelf de gratis huiswerkhulpjes. Ga vandaag nog aan de slag en versla je SO's en toetsen zelf!

Image by Freepik
 

HuiswerkXtra Huiswerkhulp - Huiswerkproblemen

Heb jij misschien ook problemen met overzicht houden over al je huiswerkopgaven en schoolopdrachten? Weet je misschien niet goed hóe te plannen, organiseren en te leren? Doe dan je voordeel met de efficiënte Huiswerkplanner en Overzichtplanner (grote schoolopdrachten). Want samen met deze effectieve Huiswerktips versla jij die huiswerkberg en leerachterstand gewoon lekker zelf! Naast de proefwerk tips, zijn er nog de Faalangst tips en Concentratie tips. Wees dus slim, mis ze niet en zorg ook dat je overgaat met mooie voldoendes dit schooljaar!

HuiswerkXtra Huiswerkhulp - Gratis Huiswerk Tools

Want gelukkig kun jij veel zelf doen voor betere cijfers. Ben je basisscholier? Kijk eens bij de vele Huiswerk Pagina BO. En mddelbare scholier hebben ook hun eigen Huiswerk Pagina VO met volop eenvoudige uitleg en oefentoetsen. Maar de Videolokalen bieden ook veel duidelijke instructie op film! De lesonderwerpen waar jij zo'n moeite mee hebt, worden nog eens helder uitgelegd. Eindelijk krijg jij dus antwoord op jouw vragen! Alle tools staan bij elkaar in het menu hieronder. Én om het jou heel makkelijk te maken, zijn alle tools per vak verzameld in de complete Vaklokalen.

Vaklokalen
Videolokalen
Huiswerk Pagina BO
Huiswerk Pagina VO
Huiswerkplanners
Huiswerktips
Concentratietips
Faalangst tips
Geheugentips
Motivatietips

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw in onze Studieshop!

Huiswerkplanner Plus voor de beste Huiswerkplanning!

Huiswerkplanner Plus voor de perfecte Huiswerkplanning!

Wil jij het beste van het beste? Want zet jij ook alles op alles om het schooljaar te halen? Soms zijn gratis huiswerkplanners niet toereikend. Check dan in onze StudyShop de geavanceerde, geprogrammeerde Huiswerkplanner Plus. Want deze Huiswerkplanner is uitgerust met extra opties die een perfecte huiswerkplanning opleveren!

Zo krijg jij snel goed overzicht & controle over je leeractiviteiten én vrije tijd afspraken. Je kunt jouw activiteiten verdelen in kleur categorieën en ze een omschrijving meegeven: 

  • Toetsen, schoolopdrachten;
  • Alleen studeren;
  • Samen studeren & studiehulp afspraken;
  • Recreatie & Sport.

i

Centraal Invoerscherm

Via de Centrale invoer zet de planner automatisch jouw activiteiten in de juiste categoriekleur op de juiste plek. Jij herkent zo snel wat je doen moet, voor welk vak en met wie. Dat is fijn! Je ziet ook snel of de tijd die je aan studeren en aan ontspanning besteedt wel in balans is. Fantastisch! Jij hebt eindelijk controle over je huiswerk en toetsweken!

De planner is ontwikkeld door onderwijsexperts, speciaal voor jou. Kiezen voor Huiswerkplanner Plus is kiezen voor structuur en een heel jaar planning fun. Dus mis hem niet!

Huiswerkleraar gezocht?

Lukt het je niet om, ondanks hulp van school of anderen (of jouw eigen inspanningen), om goede rapportcijfers te halen? Dan heb jij wellicht de hulp van een expert in je lastige vak(ken) nodig. Kijk daarom eens bij Bestebijles.com: dé site voor het vergelijken van bijlesleraren. Zij geven intensieve huiswerkbegeleiding en huiswerkcoaching aan huis of in de buurt. Maar veel huiswerkleraren geven ook online les en dat is wel zo handig, gezien de recente coronacrisis.En welke huiswerkbegeleider wil je eigenlijk? Een scholier, student of liever maar een bevoegde docent? Vergelijk hun tarieven en boek direct de privéleraar die helemaal bij jou past én ook bij jouw budget!