HuiswerkXtra

Welkom bij HuiswerkXtra

Hallo! Geef jezelf huiswerkbegeleiding VMBO HAVO VWO MBO!

 

 HuiswerkXtra - doe-het-zelf huiswerkbegeleiding voor huiswerk, proefwerken, toetsen en schoolopdrachten BO, VMBO, HAVO, VWO, MBO.. Welkom bij HuiswerkXtra! Kun jij wel wat doe-het-zelf huiswerkhulp, huiswerk tips en extra uitleg gebruiken? Want vind jij het leren en maken van je huiswerkopgaven ook zo lastig? Of heb jij moeite met het plannen en organiseren van het huiswerk voor al je schoolvakken? Dan zit je hier goed, want bij HuiswerkXtra vind je niet alleen vele gratis doe-het-zelf huiswerkhulpjes, maar ook toffe, eersteklas studietools in onze webshop. Allemaal ontwikkeld om jezelf gewoon huiswerkbegeleiding te geven!

 

HuiswerkXtra - Gratis huiswerkhulp!

Gelukkig kun jij veel zelf doen om weer grip op je huiswerk en studiewijzers te krijgen. Want wij hebben voor jou handige doe-het-zelf huiswerkhulp ontwikkeld! Kijk maar eens bij de vele huiswerk links en uitleg video's voor alle schoolvakken. Zij bieden veel praktische, duidelijke uitleg en extra oefenopdrachten voor die lastige lesstof die je maar niet snapt. En wil jij direct naar de huiswerkhulp voor één bepaald schoolvak? Ga dan naar het Vaklokaal voor dat vak, want daar vind je alles van deze site voor dat vak verzameld!

HuiswerkXtra - Huiswerk plannen lastig?

Heb jij moeite met het organiseren en plannen van je huiswerk? Dan mag jij deze slimme huiswerktips niet missen. En download dan meteen de handige huiswerkplanner, waar jij het huiswerk voor al je vakken in kunt zetten. Je krijgt een goed overzicht en je vergeet niet  meer te leren of je huiswerk te maken en te oefenen! Voor het plannen en organiseren van het werk voor je grote schoolopdrachten als (boek)verslagen, (sector)werkstukken, schrijfopdrachten, beschouwingen en betogen, is er de overzichtpanner. Wil jij ook graag hulp bij je proefwerken en toetsen? Kijk dan bij deze proefwerktips en proefwerkplanner. Voor tentamens en examens verwijzen we je naar het examen portaal ExamenXtra.

HuiswerkXtra - Leerproblemen?

Misschien heb jij geen problemen met je huiswerk, maar kamp jij met zaken als dyslexie, dyscalculie, geheugenproblemen of faalangst. Of misschien heb je moiete om je te concentreren op je huiswerk en school. En hoe zit het met je motivatie? Kan die ook wel wat beter? Doe dan je voordeel met deze super tips!

  1. concentratietips
  2. faalangst tips
  3.  motivatietips
  4.  geheugentips

Je ziet: genoeg tools om lekker aan de slag te gaan. Wees dus slim en geef jezelf, zoals vele anderen, die doe-het-zelf huiswerkhulp. Werk gewoon lekker zélf je leerachterstand weg en versla je huiswerk en toetsen!  Het kost je geen eurocent!

Externe (online) huiswerkbegeleiding

Lukt het niet, ondanks hulp van school, anderen of eigen inspanningen, om goede rapportcijfers te halen? Dan heb jij misschien de hulp van een expert in jouw probleemvak(ken) nodig. Kijk eens bij Bestebijles.com: dé vergelijkingssite om vele huiswerkleraren te vergelijken. Voor huiswerkbegeleiding aan huis of in de buurt. En veel leraren geven ook online les en dat is wel zo handig, gezien de coronacrisis. En welke hu

Nu verkrijgbaar in de webshop!

> Smart Examenplanner Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus

> Alle examenstof uitgelegd op video!

VWO EXAMENS
VWO EXAMENS
VMBO EXAMENS
VMBO EXAMENS
HAVO EXAMENS
HAVO EXAMENS