LeraarXtra

LeraarXtra!

Xtra's voor Leerkracht BO & Docent VO

 

LeraarXtra: alle Xtra's voor leerkracht BO & docent VOWelkom bij LeraarXtra! Leraren en BijlesXtra hebben iets gemeen. En dat is dit: wij streven allen naar goede leerresultaten en schoolsucces voor iedere scholier! Want iedere Leerkracht BO en docent VO/MBO wil toch zijn/haar leerlingen zo goed mogelijk onderwijzen en begeleiden. Zodat zij hun rapport en uiteindelijk, dat felbegeerde diploma halen. Zodat ze optimaal voorbereid zijn op een vervolgstudie.

En daarom zit u goed bij LeraarXtra met vele extra's voor Leraren.

Image by Freepik

LeraarXtra - Vakinformatie

Zo hebben wij voor u de Vakinformatie Portalen BO en VO. Want als leerkracht, leraar of docent, kunt u altijd wel inspiratie voor uw lessen gebruiken. U vindt er volop educatieve websites, artikelen, apps & games, uitlegvideo's & interessante downloads. Alle handig gerubriceerd per vakgebied en onderdeel. Doe uw voordeel ermee en laat u ook inspireren voor nieuwe lesplannen!

 Vakinfo BO
     Vakinfo VO 
 
 

LeraarXtra -  StudyShop BX!

In onze nieuwe studieshop StudyShop BX vindt u interessant lesmateriaal en producten, speciaal voor de leraar. Of producten die het onderwijsleven kunnen veraangenamen. Neemt u gerust eens een kijkje!

 
Lezen op Muziek       Lezen online
     
Spellen    Boeken
     
Uitlegvideo's   Examenvideo's
     
 Mondkapjes   Bijles geven

NB: de lichtgedrukte items verschijnen binnenkort ook in de studieshop!

LeraarXtra - Huiswerktools!

In iedere les is er wel tijd voor zelfstandig werken om alvast het huiswerk te maken. Vele scholen hebben hiertoe speciale huiswerklessen ingericht. Vaak kunnen leerlingen op deze momenten gebruik maken van internet via school pc's of laptops. Op sommige scholen mogen zij zelfs gebruik maken van hun mobiele smartphone, als het maar om educatief gebruik gaat.

Is dit op uw school ook het geval? Laat dan uw leerlingen profiteren van onze gratis Huiswerk Tools voor het basisonderwijs en middelbaar onderwijs:

Alle tips en tools die wij aanbieden, vindt u in het hoofdmenu. ziet u graag alles bij elkaar? Gaat u dan naar de Xtra Portalen: 

 

LeraarXtra -  de mentorles!

De meeste leraren zijn ook mentor van een klas. Eén van de onderwerpen in de mentorles, zijn leer- en studievaardigheden. Vragen als: hoe leer je slim en effectief, hoe plan je je huiswerk en toetsen, hoe bereid je je voor op een proefwerk of examen, wat doe je als je je niet kunt concentreren of motiveren voor school? En hoe ga je om met faalangst en toetsvrees? Lees het in de faalangst- en proefwerktips!

Laat uw mentorleerlingen ook profiteren van onze praktische studietools. Zij helpen het huiswerk, proefwerken, examens en grote schoolopdrachten goed te organiseren en te plannen. Er is keuze uit diverse soorten gratis of betaalde planners. Ook handig voor mentoren van een examenklas:

Kortom, huiswerkhulp te over op onze studiehulp site. Kijkt u rustig rond. Wij wensen u en uw leerlingen veel plezier van alle Xtra's van BijlesXtra!

LeraarXtra - studiehulp nodig?

Vele leerkrachten en docenten vonden al de weg naar bijlesvergelijker Bestebijles.com. Met deze service vergelijkt u snel aanbieders van bijles, huiswerkbegeleiding, RT en examentraining in uw buurt. Voor bijles aan huis of op school. Wel zo fijn, als er in de klas leerlingen zijn die om welke reden dan ook (en die kent u het beste), tijdelijk of structureel een extra steuntje in de rug verdienen.

Scholieren kunnen er ook terecht voor online studiehulp en dat is ook wel fijn, gezien de huidige coronacrisis. U vindt vast een geschikte bijlesleraar voor die leerling die extra individuele begeleiding nodig heeft, met Bestebijles.com!

Anderen lazen ook: