LeraarXtra

Onze Xtra's voor Leraren BO en VO!


LeraarXtra: Vind hier onze Xtra's voor Leraren!De leraar, de leerling en BijlesXtra hebben iets gemeen: goede leerresultaten en schoolsucces!

Zo wil de leerling overgaan of slagen en de leerkracht en docent willen de leerling hierinj naar hun beste vermogen onderwijzen en begeleiden. Zodat hij/zij dat goede rapport of felbegeerde diploma ook daadwerkelijk haalt. En BijlesXtra? Wij helpen uw leerling in zijn/haar leerproces met onze gratis Huiswerktools.

Huiswerktools in de klas ...

In iedere les is er wel tijd voor zelfstandig werken om alvast het huiswerk te maken. Vele scholen hebben hiertoe speciale huiswerklessen ingericht. Vaak kunnen leerlingen op deze momenten gebruik maken van internet via school pc's of laptops. Op sommige scholen mogen zij zelfs gebruik maken van hun smartphone, als het maar om educatief gebruik gaat.

Is dit op uw school ook het geval? Laat dan uw leerlingen profiteren van de gratis HuiswerkXtra huiswerktools. Voor de basisschool is er de leuke, complete huiswerkpagina. En voor de middelbare school zijn er de: huiswerklinks, examenlinks en uitlegvideo's.  Wilt u de huiswerktools liever onder één dak verzameld voor een vak? Dan zijn de vakportalen handig!

Huiswerktools in de mentorles ...

De meeste leraren zijn ook mentor van een mentorklas. Leerlingen kunnen in de mentorles hun vragen over alle lopende schoolzaken stellen. Nog vele andere belangrijke zaken komen in deze lessen aan bod. Eén van die zaken is het aanleren van de juiste leer- en studievaardigheden: hoe leer je het beste, hoe plan je je huiswerk, hoe bereid je je voor op een proefwerk, tentamen of examen, wat doe je als je je niet kunt concentreren en motiveren voor school of het huiswerk? Of als je faalangst hebt?

Bent u ook mentor? Laat uw mentorleerlingen dan profiteren van onze studietips:  huiswerktips, concentratietips en faalangst tips voor leerlingen. Handig ook zijn de planners om het huiswerk, de proefwerken, examens en grote schoolopdrachten goed te kunnen organiseren en te plannen. En alles is gratis te downloaden!

LeraarXtra: vakinformatie BO en VO

Naast het feit dat u als leerkracht of docent kunt profiteren van onze huiswerktools in uw lessen, laten wij u kennis maken met LeraarXtra, hét Vakinformatie Portaal voor leerkracht en docent.

U vindt hier volop educatieve websites, artikelen, apps & games, video's & downloads, handig gerubriceerd per vakgebied en onderdeel. Doe uw voordeel met LeraarXtra BO of LeraarXtra VO. Laat u ook inspireren voor nieuwe lesplannen of een nieuw les curriculum! 

Kijk rustig rond in ons mooie studiehulp portaal. Wij wensen u en uw leerlingen veel plezier met alle Xtra's van BijlesXtra! 

 

Tot slot: de vergelijker

Vele leerkrachten en docenten vonden ook de weg naar onze studiehulp vergelijkingssite. Met deze service vergelijkt u snel aanbieders van bijles, huiswerkbegeleiding, RT en examentraining in uw buurt. Wel zo fijn, als er in de klas leerlingen zijn die om welke reden dan ook (en die weet u het beste), tijdelijk of structureel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

 

Image by Freepik