Over ons

Meer over BijlesXtra!

 

Gratis Huiswerk Tools

Wat willen scholieren en studenten? Zij willen overgaan of slagen en als het kan, met mooie cijfers! De weg naar het rapport of diploma gaat helaas niet altijd zonder de nodige hobbels. Er zijn van die momenten waarop je het alleen niet redt: wie heeft er niet van tijd tot tijd extra uitleg of hulp bij plannen en leren nodig?

Tegenwoordig zoeken veel jongeren op het internet naar hulp bij hun huiswerk. Wij van BijlesXtra helpen hen hierbij door het aanbieden van handige online Huiswerk Tools: Huiswerk links, Uitlegvideo'sStudieplanners en Studietips. Deze tools helpen scholieren en studenten om zelfstandig hun huiswerk te maken of om zich voor te bereiden op toetsen, tentamens en examens. Leerachterstanden kunnen zij met de gratis tools ook zelf wegwerken.

De Huiswerk Tools zijn op categorie te vinden in de portalen: BijlesXtra, HuiswerkXtra of ToetsXtra. En voor examenleerlingen en examenstudenten is er ExamenXtra, een compleet examenportaal met exameninformatie en examen tools.

Studiehulp Vergelijker

Ondanks alle inspanningen van leerling, ouders en school ten spijt, kan het gebeuren dat er externe studiehulp nodig is. Om achterstanden in te halen, om controle te krijgen over het huiswerk of om het begrip van de lesstof te vergroten. Wat is het dan fijn daar onze online vergelijkingssite Bestebijles.com is, waarmee je snel, eerlijk en gemakkelijk bijlesleraren kunt vergelijken. In heel Nederland en Vlaanderen bieden scholieren, studenten, bijlesleraren en bevoegde docenten zich aan op dit platform. Deze bijlesaanbieders, hun diensten en tarieven zijn eenvoudig te vergelijken én direct te boeken!

Doel

Ons uiteindelijke doel is, leerlingen en studenten zodanige online ondersteuning te bieden in hun leerproces, dat zij niet alleen dat felbegeerde diploma halen, maar dat de weg ernaartoe zonder stress verloopt. Zij kunnen voor dit doel gratis gebruik maken van onze huiswerk- en examenhulpjes, en/of van onze studiehulp vergelijkingsservice Bestebijles.com. 

Bekostiging

 Alle tools van BijlesXtra zijn gratis aan te wenden of te downloaden, door iedereen. Dus ook door ouders die hun zoon of dochter willen helpen. Én door leraren die hun leerlingen willen laten profiteren van de Xtra's van BijlesXtra.

Om ons studiehulp portaal voor zoveel mogelijk jongeren toegankelijk te houden, vinden wij dat onze dienst gratis moet blijven. Maar u of jij, begrijpt vast wel dat het (door) ontwikkelen en onderhouden van een website met vele links en tools, enorm veel tijd en energie kost. Omdat wij de site graag advertentie vrij houden, dekken wij de kosten met inkomsten uit onze studieshop: StudyShop BX. In deze webshop bieden wij een scala van (digitale) onderwijsproducten en -artikelen, voor alle doelgroepen van BijlesXtra aan. Neemt u of jij, gerust eens een kijkje. Door aankopen te doen in onze shop, helpen jullie ons om BijlesXtra in stand te houden. Hartelijk dank alvast voor jullie hulp!!