Over ons

Meer over BijlesXtra!

 

Gratis Huiswerk Tools

Wat willen scholieren en studenten? Zij willen overgaan of slagen en als het kan, met mooie cijfers! De weg naar het rapport of diploma gaat helaas niet altijd zonder de nodige hobbels. Er zijn van die momenten waarop je het alleen niet redt: wie heeft er niet van tijd tot tijd extra uitleg of hulp bij plannen en leren nodig?

Tegenwoordig zoeken veel jongeren op het internet naar hulp bij hun huiswerk. Wij van BijlesXtra helpen hen hierbij door het aanbieden van handige online Huiswerk Tools: Huiswerk links, Uitlegvideo'sStudieplanners en Studietips. Deze tools helpen scholieren en studenten om zelfstandig hun huiswerk te maken of om zich voor te bereiden op toetsen, tentamens en examens. Leerachterstanden kunnen zij met de gratis tools ook zelf wegwerken.

De Huiswerk Tools zijn op categorie te vinden in de portalen: BijlesXtra, HuiswerkXtra of ToetsXtra. En voor examenleerlingen en examenstudenten is er ExamenXtra, een compleet examenportaal met exameninformatie en examen tools.

Studiehulp Vergelijker

Ondanks alle inspanningen van leerling, ouders en school ten spijt, kan het gebeuren dat er externe studiehulp nodig is. Om achterstanden in te halen, om controle te krijgen over het huiswerk of om het begrip van de lesstof te vergroten. Wat is het dan fijn daar onze online vergelijkingssite Bestebijles.com is, waarmee je snel, eerlijk en gemakkelijk bijlesleraren kunt vergelijken. In heel Nederland en Vlaanderen bieden scholieren, studenten, bijlesleraren en bevoegde docenten zich aan op dit platform. Deze bijlesaanbieders, hun diensten en tarieven zijn eenvoudig te vergelijken én direct te boeken!

Doel

Ons uiteindelijke doel is, leerlingen en studenten zodanige online ondersteuning te bieden in hun leerproces, dat zij niet alleen dat felbegeerde diploma halen, maar dat de weg ernaartoe zonder stress verloopt. Zij kunnen voor dit doel gratis gebruik maken van onze huiswerk- en examenhulpjes, en/of van onze studiehulp vergelijkingsservice Bestebijles.com. 

Bekostiging

 Alle tools van BijlesXtra zijn gratis aan te wenden of te downloaden, door iedereen. Dus ook door ouders die hun zoon of dochter willen helpen. Én door leraren die hun leerlingen willen laten profiteren van de Xtra's van BijlesXtra.

Om ons studiehulp portaal voor zoveel mogelijk jongeren toegankelijk te houden, vinden wij dat onze dienst gratis moet blijven. Maar u of jij, begrijpt vast wel dat het (door) ontwikkelen en onderhouden van een website met vele links en tools, enorm veel tijd en energie kost. Omdat wij de site graag advertentie vrij houden, dekken wij de kosten met inkomsten uit onze studieshop: StudyShop BX. In deze webshop bieden wij een scala van (digitale) onderwijsproducten en -artikelen, voor alle doelgroepen van BijlesXtra aan. Neemt u of jij, gerust eens een kijkje. Door aankopen te doen in onze shop, helpen jullie ons om BijlesXtra in stand te houden. Hartelijk dank alvast voor jullie hulp!

 

Reviews - Ervaringen met BijlesXtra

 

Dit vindt u van BijlesXtra!

Jacques Hommé 12-2-2020 via Linkedin

"Ik vind het zeer knap wat jullie doen, waarvoor jullie staan. Ik keek vooral naar de tips met betrekking tot het vak Nederlands. Wij werken vnl. met kinderen, jongeren en volwassenen met een allochtone achtergrond, die tevens kansarm zijn, het gaat hier dan vnl. om mensen waar generatiearmoede een rol speelt. Het ondervragen kan bij deze niet gevraagd worden aan ouders, daar zij de Nederlandse taal onvoldoende machtig zijn. Zussen en broers zijn meestal jonger, waardoor deze ook niet in staat zijn om te checken of hun familielid het Nederlands voldoende kent. Vriendjes op school bezitten meestal een zelfde achtergrond, wat het bevragen door vriendjes evenzeer bemoeilijkt. Toch vind ik de tools, tips uitermate bruikbaar, vandaar dat ik uw website-adressen zal overmaken aan Auxilia vzw, die zich richt naar alle kansarmen in Vlaanderen met betrekking tot onderwijs. Het kan vooral goed zijn voor hen die niet onmiddellijk de hulp kunnen krijgen die ze zoeken, en het kan tevens een ondersteuning zijn voor onze vrijwilligers."

 Reviews - Ervaringen met BijlesXtra

 

Maurice de Greef 4-2-2020 via Linkedin

"Ziet er mooi uit, Yvonne!"

  Reviews - Ervaringen met BijlesXtra

Esther van den Blink 10-1-2020 via Linkedin

"Wauw! Ik zie vooral heel veel kennis en info welke mijn dochter nu echt niet ontvangt in de klassen van het basisonderwijs....Mooie extra kennis in voorbereiding op VO, alwaar mijn oudste een deel van de info nu (pas) in het tweede jaar havo ontvangt. Beide kinderen hebben inmiddels de link naar jullie site en gebruiken deze volop.Zo wordt ‘school op eigen wijze/keuze/interesse, lekker digitaal en interactief, plus op eigen tempo toch nog interessant en dat biedt de uitdaging die ze nodig hebben. De vele schoolvrije studiedagen, leerkrachtloze dagen (ook de vele vele vele dagelijkse tussenuren VO) & stakingsdagen, kunnen hiermee lekker zelfstandig eigentijds educatief gevuld worden! Mooie en vooral lekker brede aanvulling op het reguliere onderwijs dus! Dank daarvoor!!!"

 

Reviews - Ervaringen met BijlesXtra