PROEFWERKPLANNER

Gratis Proefwerkplanner!

VMBO  -  HAVO  -  VWO  -  MBO

 

Een gratis Proefwerkplanner gezocht? Want heb jij ook zo'n moeite met het plannen van alle toetsen in de proefwerkweek, of is het verdelen van de proefwerkstof over de dagen lastig? Dan is deze digitale en eenvoudig te gebruiken Proefwerkweek planner iets voor jou, voor de beste planning van je proefwerken en toetsen VMBO, HAVO, VWO en MBO!

Proefwerkplanner VMBO, HAVO, VWO, MBO voor de beste planning van je proefwerken en toetsenWat kun je met de Proefwerkplanner?

Je kunt:

  • In één oogopslag zien waneer je welke proefwerkstof moet leren, voor welk vak;
  • Jezelf niet overladen; iedere dag zoveel je kunt;
  • Anderen laten meekijken én je laten helpen;
  • Houvast, rust en zelfvertrouwen krijgen!

Download nu de gratis proefwerkplanner en vul hem zo ver mogelijk vóór de toetsweek in. Werk hem zoveel en zo vaak als je wilt bij. Dat gaat immers makkelijk met een digitale planner.

Tip: print hem uit en hang hem zo op, dat je hem niet kunt mssen. Samen met deze Tips wordt jouw proefwerkvoorbereiding een makkie!

Image by Freepik

Toetstraining

Lukt het ondanks al jouw inspanningen toch niet om je optimaal voor te bereiden op je proefwerken en toetsen in de proefwerkweek? Kijk dan eens bij Bestebijles.com. Vergelijk en boek snel de (online) toetstrainer die het beste past bij jou en bij jouw budget!

StudyShop BX

Nu verkrijgbaar in onze webshop:

 

> Lesstof helder uitgelegd op video!

Video Voordeelpakketten Middelbare school
Video Voordeelpakketten Middelbare school