Tips

Studietips voor iedereen!

Examentips - Huiswerktips - Proefwerktips - Concentratietips - Faalangst tips
 

Studietips, Huiswerktips, Leertips, Tricks voor leren, leervaardigheden, studievaardigheden - BijlesXtraZoek je de beste studietips, huiswerktips & tricks voor je school of studie? Want vind jij huiswerk plannen, maken en leren ook zo'n klus? En zijn proefwerken, toetsen, tentamens en examens een hele uitdaging voor jou? Dan géén paniek, want speciaal voor jou hebben wij slimme leertips ontwikkeld! Met deze tips versla jij school en huiswerk voor het VMBO, HAVO, VWO, MBO en HBO zelf!

De juiste tip voor jou!

Je hebt keuze uit leertips voor proefwerkvoorbereiding of tentamen- en examenvoorbereiding. Maar heb jij last van faalangst of examenvrees? Of heb jij moeite je te concentreren? Doe dan je voordeel met de tips voor angst overwinnen en om je beter te kunnen concentreren.

 

Kies hier jouw Studietips!

 
Huiswerktips     Concentratietips
     
Proefwerktips   Faalangsttips
     
Examentips    Faalangst Plan


Download de studietips en leertips GRATIS, print ze uit en hang ze goed zichtbaar op bij je studieplek. Samen met de handige Studieplanners wordt jouw school of studie een makkie. Dus hup, pak aan nu dat huiswerk, die proefwerken, tentamens of examens. Vergroot je studievaardigheden, krijg ook weer zin in school en haal snel weer goede cijfers. Zorg ook dat je overgaat of slaagt dit jaar!

Studietips voor ouders

Bent u op zoek naar goede leertips voor ouders en verzorgers? Wilt u de leervaardigheden van uw kind vergroten en uw zoon of dochter ook helpen met het leren, maken en plannen van het huiswerk? Ga dan naar OudersXtra voor alle studietips!

OudersXtra

 

StudyShop BX

Nu verkrijgbaar in onze webshop:

 

→ Smart Examenplanner Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus

→ Alle examenstof uitgelegd op video!

VWO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO EXAMENS
HAVO EXAMENS
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO EXAMENS
VMBO EXAMENS
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO EXAMENS
VWO EXAMENS

 

Studiehulp nodig?

Lukt het ondanks alle inspanningen toch niet om je optimaal voor te bereiden op je toetsen, tentamens of examens? Kijk dan eens bij bijlesvergelijker Bestebijles.com. Vergelijk én boek snel en gemakkelijk (online) bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining en de beste bijlesleraar ... die ook past bij jouw budget!