Examentips

De beste Examentips voor jou!

Examentips VMBO HAVO VWO MBO HBO WO!

 

Examentips en tentamentips voor tentamens en centrale eindexamens VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO, WODe beste Examentips gezocht? Omdat jij vast besloten bent te slágen voor je centrale eindexamens VMBO, HAVO,VWO, of je tentamens MBO, HBO, WO? Ben jij zo iemand? Mis deze examen geheimen dan niet! Lees hoe je je tentamen- of examenstof moet plannen, aanpakken, oefenen en leren. Leer ook hoe je de tentamen- en examenvragen moet aanpakken tijdens je tentamen of examen. Dus hup, ga snel aan de slag met dat tentamen- of examenwerk! 

 

Examentips - Stap voor stap!

Iedere stap in jouw tentamen- of examenvoorbereiding heeft eigen, zeer praktische en effectieve tips. Wees slim, download ze en zorg zelf dat je slaagt!

 

TIP: Heb je moeite met het maken van een goede tentamen- en examenplannning? Combineer de Examentips dan met de Smart Examenplanner Plus en je krijgt helemaal zin in je tentamen- en examenvoorbereiding! Voor jou geen deadlines, examenstress en onverwachte tijdnood meer. Het leren, oefenen en maken van jouw tentamens en examens is nu geen issue meer en je slaapt weer goed! Lees hieronder meer.

Smart Examenplanner Plus!

Moeite met plannen? Dan is de Smart Examenplanner Plus iets voor jou. Want met deze slimme planner voer jij snel en gemakkelijk, via een centraal scherm je studieactiviteiten en overige bezigheden in. Geen tijd en energie verloren aan handmatig invullen .... da's handig!

Overzicht, controle & balans!

Examenplanner Plus VMBO, HAVO, VWO en Tentamenplanner MBO, HBO, WOJe kunt jouw activiteiten verdelen in categorieën en ze een omschrijving meegeven: 

  • Tentamen- & Examendagen 
  • Alleen studeren
  • Samen studeren
  • Recreatie & Sport

De planner zet de activiteit in de juiste categoriekleur en op de juiste plek in de planner. Jij herkent zo snel wat je doen moet, voor welk vak en met wie. Je hebt nu een goed overzicht over je werk. Je ziet ook snel of de tijd die je aan studeren en aan ontspanning besteedt, wel in balans is. Want je tijd voor studie mag natuurlijk niet in de knel komen door te veel afspraakjes, maar er moet ook wel tijd overblijven voor sport, sociale afspraken en urgente zaken. Overlaad jezelf dus niet en pas je planning zo nodig aan. Zo houd jij de controle over je examenvoorbereiding!

Heel jaar planning fun!

Deze planner maakt de tentamen/examenperiode: georganiseerd, overzichtelijk en dus relaxt. Weg examenstress! De planner is goed voor een heel jaar planning fun, heeft een handige snel print knop en zit boordevol slimme studietips. En dat voor maar € 9,95 ! Bestel hem in onze webshop.

 Examenplanner Plus VMBO, HAVO, VWO en Tentamenplanner MBO, HBO, WO

 

 > Alle examenstof uitgelegd op video!

VMBO EXAMENS
VMBO EXAMENS
VWO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO EXAMENS
VWO EXAMENS
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO EXAMENS
HAVO EXAMENS