ToetsXtra

ToetsXtra

 X-tra's voor je SO's, proefwerken en toetsen!

 

ToetsXtra -  Proefwerk Tools: X-tra's voor je proefwerken en toetsen!Wat is ToetsXtra? Vind jij het plannen, voorbereiden, leren van je toetsen lastig? Of begrijp je de proefwerkstof nog steeds niet goed? Kun jij wel wat proefwerkhulp, proefwerktips en extra uitleg gebruiken? Dan zit jij goed bij ToetsXtra met de GRATIS doe-het-zelf Proefwerk en Toets Tools!

 

ToetsXtra - Gratis Proefwerk Tools!

Gelukkig kun jij heel veel zelf doen om weer grip op je proefwerken en toetsen te krijgen. Want speciaal voor jou hebben wij slimme proefwerkhulpjes ontwikkeld. Voor extra uitleg en tips voor de lastige lesonderwerpen en leerstof!

Zo zijn er de handige proefwerk links en uitlegfilmpjes voor alle schoolvakken. Zij bieden met veel praktische, duidelijke uitleg en extra oefenopdrachten. Of download GRATIS de effectieve proefwerktips met de praktische proefwerkplanner! Wil jij liever alle uitleg en informatie van een schoolvak onder één dak? Ga dan naar de complete Vaklokalen

ToetsXtra - Leerproblemen

Heb jij misschien geen problemen met het begrijpen van de proefwerkstof, maar kamp jij met leerproblemen als dyslexie, dyscalculie, geheugenproblemen of faalangst? Of heb je problemen met je concentratie en motivatie? Kunnen die ook wel wat beter? Doe dan je voordeel met deze tips:

  1. concentratietips 
  2. faalangst tips
  3.  motivatietips
  4.  geheugentips

Je ziet: genoeg hulp, studietips en tools om aan de slag te gaan. Wees dus slim en geef jezelf proefwerkhulp en versla je toetsen! Jij werkt gewoon lekker zélf je leerachterstand weg. En het kost je geen eurocent!

ToetsXtra - Proefwerkbegeleiding

Lukt het niet om, ondanks hulp van school of anderen of jouw eigen inspanningen, goede proefwerkcijfers te halen? Kijk dan eens bij Bestebijles.com: dé vergelijkingssite om vele bijlesleraren te vergelijken. Voor toetshulp aan huis of in de buurt. Maar veel bijlesleraren geven ook online les en dat is wel zo handig, gezien de coronacrisis. En welke toetsbegeleider wil je? Kies uit: scholier, student of docent. Vergelijk tenslotte de tarieven en boek de bijlesleraar die helemaal bij jou past en bij jouw budget. Veel succes!

Anderen lazen ook: