ToetsXtra

Welkom bij ToetsXtra

Hallo! Geef jezelf toetshulp VMBO HAVO VWO MBO!

 

ToetsXtra - Alles voor je toetsen VMBO, HAVO, VWO en MBO -  doe-het-zelf toetshulp, studietools en gratis extra's voor proefwerken.Welkom bij ToetsXtra! Vind jij het plannen, voorbereiden, leren van je toetsen ook zo lastig? Of begrijp je de proefwerkstof nog steeds niet goed? Dan kun jij wel wat proefwerkhulp gebruiken! Gelukkig zit je hier goed! Want bij ToetsXtra vind je niet alleen die extra uitleg met vele gratis doe-het-zelf proefwerkhulpjes, maar ook toffe, eersteklas toets tools in onze webshop. Allemaal ontwikkeld om jezelf toetshulp te geven in die spannende proefwerkweek!

 

ToetsXtra - Gratis proefwerkhulp!

Gelukkig kun jij heel veel zelf doen om weer grip op je toetsen te krijgen. Want wij hebben voor jou handige doe-het-zelf proefwerkhulp ontwikkeld! Kijk maar eens bij de vele proefwerk links en uitleg video's voor alle schoolvakken. Zij bieden volop extra uitleg, oefenopdrachten en oefentoetsen voor die lastige proefwerkstof die je maar niet snapt. En wil jij direct naar de proefwerkhulp voor één bepaald schoolvak? Ga dan naar het Vaklokaal voor dat vak, want daar vind je alles van deze site voor ieder vak verzameld!

ToetsXtra - Proefwerken plannen lastig?

Heb jij moeite met het organiseren en plannen van je proefwerken in de toetsweken? Dan mag jij deze slimme proefwerktips niet missen, want ze helpen jou met de proefwerkvoorbereiding, het maken én evalueren van je toetsen! En download dan meteen de handige proefwerkplanner, waar jij het huiswerk voor al je toetsen in kunt zetten. Je krijgt een goed overzicht in de toetsweek en je vergeet niet meer te leren en te oefenen voor je proefwerk!

Tot slot: voor het plannen en organiseren van het werk voor je grote schoolopdrachten als (boek)verslagen, (sector)werkstukken, schrijfopdrachten, beschouwingen en betogen, is er de overzichtpanner. En zoek jij misschien hulp bij je tentamens en examens? Kijk dan eens bij het examen portaal ExamenXtra.!

ToetsXtra - Leerproblemen?

Heb jij misschien geen problemen met het begrijpen van de proefwerkstof, maar kamp jij met leerproblemen als dyslexie, dyscalculie, geheugenproblemen of faalangst? Of heb je problemen met je concentratie en motivatie? Kunnen die ook wel wat beter? Doe dan je voordeel met deze tips:

  1. concentratietips 
  2. faalangst tips
  3.  motivatietips
  4.  geheugentips

Je ziet: genoeg hulp, studietips en tools om aan de slag te gaan. Wees dus slim en geef jezelf proefwerkhulp en versla je toetsen! Jij werkt gewoon lekker zélf die leerachterstand weg. En het kost je geen eurocent!

Externe (online) proefwerkbegeleiding

Lukt het niet om, ondanks hulp van school of anderen of jouw eigen inspanningen, goede proefwerkcijfers te halen? Dan heb jij misschien hulp van een expert in jouw lastige vak(ken) nodig. Kijk eens bij Bestebijles.com: dé vergelijkingssite om vele bijlesleraren te vergelijken. Voor toetshulp aan huis of in de buurt. En veel bijlesleraren geven ook online les en dat is wel zo handig, gezien de coronacrisis. En welke toetsbegeleider wil je? Een scholier, student of docent? Vergelijk hun tarieven en boek direct de bijlesleraar die helemaal bij jou past en bij jouw budget. Veel succes!

Nu verkrijgbaar in de webshop!

> Smart Examenplanner Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus

> Alle examenstof uitgelegd op video!

HAVO EXAMENS
HAVO EXAMENS
VMBO EXAMENS
VMBO EXAMENS
VWO EXAMENS
VWO EXAMENS