ToetsXtra

 Vind hier alles voor je Toetsen!

 

ToetsXtra: proefwerken-taal-reken-toetsen-hulp-en-begeleidingScholieren en studenten ondervinden vaak moeite met het plannen, leren en maken van hun proefwerken en toetsen, waaronder natuurlijk de rekentoets en taaltoets. De meesten slagen er wel deze steeds weer terugkomende testen goed af te leggen, maar niet iedereen lukt het goed overzicht over het huiswerk te houden en het leer- en maakwerk voor proefwerken en toetsen goed te plannen en voor te bereiden.

Dan zijn er nog die kampen met leerproblemen als dyslexie, dyscalculie, concentratietekort en aandachtstekort of geheugenproblemen en faalangst. En is de leerling of student wel gemotiveerd voor school of studie?

ToetsXtra  - gratis toetstools!

Gelukkig kun jij heel veel zelf doen om weer grip op je proefwerken en toetsen te krijgen. Jij kunt zélf best die proefwerkachterstand wegwerken. En het kost je geen eurocent! Want speciaal voor jou hebben wij slimme toetstools ontwikkeld, voor extra uitleg en tips voor alle proefwerken van de lastige vakken!

Doe-het-zelf Toetstools

Zo zijn er de handige huiswerklinks en uitlegfilmpjes, alle schoolvakken, met veel praktische uitleg en oefenopdrachten. Of download GRATIS de effectieve proefwerktips met zelf aan te passen proefwerkplanner! Wil jij liever alle uitleg en informatie voor een schoolvak onder één dak? Dat ga jij natuurlijk naar de complete Vakportalen!  Wees dus ook slim en geef jezelf gewoon toetsbegeleiding en versla die vele SO's, proefwerken en toetsen!

Met ToetsXtra wordt proefwerken en toetsen organiseren een succes!

 

Toets- en proefwerkbegeleiding

Veel onderwijsinstellingen zorgen zelf voor extra toetshulp voor leerlingen of studenten met leerproblemen. In de gevallen waar dit niet zo is, kan een externe toetsbegeleider uitkomst bieden. De leerling of student krijgt dan de nodige individuele aandacht, want in de klas/colleges lukt dit vaak door alle drukte en tijdgebrek niet.

De toetsbegeleider helpt de proefwerk- en toetsstof te plannen over de komende dagen en weken. De toetstutor legt de lesstof nogmaals rustig uit en er is volop tijd voor vragen. Bovendienleert de toetstutor hoe je het beste proefwerken en toetsen kunt aanpakken, oefenen en leren. Hij/zij geeft handige proefwerk- en toetstips, motiveert en moedigt aan!

Grip op proefwerken en toetsen

Door hulp van een toetsbegeleider, blijven leerlingen en studenten bij met de proefwerkstof en toetsen. Het is fijn dat zij weer mee kunnen komen met de klas/colleges. Vaak komt er weer ruimte voor leuke en ontspannende activiteiten of voor een bijbaantje. Maar het allerbelangrijkst is wel: weer grip op en overzicht over de vele toetsen, met als resultaat: hogere toetscijfers!

Toetsbegeleider op maat

Heb jij intensieve toetshulp op maat nodig? Je vindt het snel met de studiehulpvergelijker. Kies zelf eenvoudig, waar de toetsbegeleiding moet plaatsvinden: thuis, in de bieb of Uni, óf bij de huiswerkleraar/het instituut. Of liever online toetshulp via Skype? En kies jouw type toetsbegeleider: scholier, student, docent of bijlesinstituut. Vergelijk tenslotte de tarieven en zorg dat jij die toetsbegeleiding en toetstutor krijgt die helemaal bij jou passen! Want de béste begeleiding  =  begeleiding op maat!

Want de beste toetsbegeleidig  =  begeleiding op maat!