VIDEOLOKAAL DUITS

Duits Video's

Hallo! De beste video uitleg Duitsgezocht?

 

Frans video's - Uitlegvideos en examenvideos tentamens & centrale eindexamens VMBO HAVO VWO klas 4, 5, 6 kennisclips.De beste Duits video's staan in het Videolokaal Duits! Dat is mooi, want zit je ook voor toets, tentamen of eindexamen? En kun je wel extra economie uitleg gebruiken? Dan geen paniek, want jij kunt veel doen voor goede cijfers VMBO, HAVO, VWO!

Duits Video's ... geef jezelf bijles!

Wij helpen je met deze uitlegvideo's en examenvideo's met die lastige Duits onderwerpen helder uitgelegd! Pak dus aan dat  huiswerk, die toetsen, tentamens of examens en geef jezelf bijles, huiswerkhulp of examenhulp. Zorg dat je overgaat of slaagt met deze Duitse lessen. Je kunt het!

 
 

DUITS VIDEO'S

 

Proefwerk & Toetsen

Hier vind je gratis Duits videolessen om jou te helpen met extra uitleg voor je proefwerken in de toetsweek! Ga ook voor een mooie voldoende! Bekijk ook de vele video's van de digistudies docenten!

Algemeen

Grammatica Duits 

Zakelijke brief

Docenten Duits

 

DUITS VIDEO'S

 

Tentamens & Examens

Hier vind je de beste examenvideo's Duits om jou te helpen met extra uitleg voor je tentamens en examens! Zorg ook zélf dat je slaagt met een mooi diploma! En kijk ook eens hierboven bij uitlegvideo's voor de bovenbouw.

Duits tekstexamen

Duits mondeling & luister examen

 StudyShop BX voor betaalbare studietools, examentools en lestools VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO!

 

De beste Video's in de webshop!

 

StudyShop BX voor betaalbare studietools, examentools en lestools VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO!Wil jij de beste Duits video's voor jouw bovenbouw toetsvoorbereiding of examenvoorbereiding VMBO TL/GL, HAVO en VWO? Mis dit videopakket dan niet! Want in deze instructie video's leggen leraren Duits duidelijk de lesstof uit. Het Duits Videopakket met vele uitlegfilmpjes, bereidt jou perféct voor op alle onderwerpen: Duitse grammatica, de tijden, Tekstverklaren (stappenplan, signaalwoorden, vraagsoorten), boekbespreking, persoonlijk praatje, artikel en formele brief. Nu voor €15,- te koop in de webshop!

Engels Videos Digistudies- Uitleg proefwerken, tentamens, eindexamens VMBO HAVO VWO,klas 3, 4, 5, 6.

 

Voordeelpakketten: 2, 3, 4, alle vakken!

Heb jij met meer vakken moeite in de bovenbouw of in het examenjaar? En leer jij graag met videobeelden? Wees dan slim en ga voor leuke korting met de Voordeelpakketten VMBO, HAVO en VWO:

VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO EXAMENS
HAVO EXAMENS
VMBO EXAMENS
VMBO EXAMENS
VWO EXAMENS
VWO EXAMENS
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO VOORDEEL PAKKETTEN

Studieplanners Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus