VIDEOLOKAAL ENGELS

Engels Video's

Hallo! De beste video uitleg Engels gezocht?

 

Engels video's - Uitlegvideos en examenvideos tentamens & centrale eindexamens VMBO HAVO VWO klas 4, 5, 6 kennisclips.De beste Engels video's staan in het Videolokaal Engels! Dat is mooi, want zit je ook voor toets, tentamen of eindexamen? En kun je wel extra economie uitleg gebruiken? Dan geen paniek, want jij kunt veel doen voor goede cijfers VMBO, HAVO, VWO!

Engels Video's ... geef jezelf bijles!

Wij helpen je met deze uitlegvideo's en examenvideo's met die lastige Engels onderwerpen helder uitgelegd! Pak dus aan dat  huiswerk, die toetsen, tentamens of examens en geef jezelf bijles, huiswerkhulp of examenhulp. Zorg dat je overgaat of slaagt met deze Engelse lessen. Je kunt het!

 
 

ENGELS VIDEO'S

 

PROEFWERKEN & TOETSEN

Hier vind je gratis Engels videolessen om jou te helpen met extra uitleg voor je proefwerken in de toetsweek! Ga ook voor een mooie voldoende! Bekijk ook de vele video's van de Digistudies docenten!

Algemeen

Engels grammar

Vervoeging Engelse werkwoorden
De tijden
Verschil tussen tijden
Toekomstige tijd

Zin vragend maken

Woordjes - alfabet- dagen/maanden

Engelse brief

Toetsen

Docenten Engels

 

ENGELS VIDEO'S

 

TENTAMENS & EXAMENS

Hier vind je de beste examenvideo's Engels om jou te helpen met extra uitleg voor je tentamens en examens! Zorg ook zélf dat je slaagt met een mooi diploma!  En kijk ook eens hierboven bij uitlegvideo's voor uitleg over alle tijden, naamwoorden en bijwoorden.

Engels schrijfexamen

Engels tekstexamen

Engels mondeling & luister examen

 
StudyShop BX voor betaalbare studietools, examentools en lestools VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO!
 

De beste Video's in de webshop!

 

StudyShop BX voor betaalbare studietools, examentools en lestools VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO!Wil jij de beste Engels video's voor jouw bovenbouw toetsvoorbereiding of examenvoorbereiding VMBO TL/GL, HAVO en VWO? Mis dit videopakket dan niet! Want in deze instructie video's leggen leraren Engels duidelijk de lesstof uit. Het Engels Videopakket met vele uitlegfilmpjes, bereidt jou perféct voor op alle onderwerpen: Engelse grammatica, de tijden (present simple, present continuous, present perfect, past simple, past continuous, past perfect, Future), Tekstverklaren (stappenplan, signaalwoorden, vraagsoorten), boekbespreking, persoonlijk praatje, artikel en formele brief. Nu voor €15,- te koop in de webshop!

Engels Videos Digistudies- Uitleg proefwerken, tentamens, eindexamens VMBO HAVO VWO,klas 3, 4, 5, 6.
 
 

Voordeelpakketten: 2, 3, 4, alle vakken!

Heb jij met meer vakken moeite in de bovenbouw of in het examenjaar? En leer jij graag met videobeelden? Wees dan slim en ga voor leuke korting met de Voordeelpakketten VMBO, HAVO en VWO:

VMBO EXAMENS
VMBO EXAMENS
VWO EXAMENS
VWO EXAMENS
HAVO EXAMENS
HAVO EXAMENS
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN

Studieplanners Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus