VIDEOLOKAAL FRANS

Frans Video's!

De béste Frans uitleg gezocht?

Frans Videos - Uitlegvideos & Examenvideos van Digistudies voor proefwerken, tentamens, eindexamens VMBO HAVO VWO,klas 3, 4, 5, 6.

Frans video's vind je in het Videolokaal Frans! Dat is mooi, want zit je ook voor toets, tentamen of eindexamen? En kun je wel extra uitleg voor het taal vak Frans gebruiken? Dan geen paniek, want jij kunt veel zelf doen voor goede cijfers Middelbare school!

Frans Video's ... geef jezelf bijles!

Wij helpen je met deze uitlegvideo's en examenvideo's die lastige lesonderwerpen Frans helder uitleggen! Pak dus aan dat huiswerk en geef jezelf bijles, huiswerkhulp of examenhulp. Zorg ook dat je overgaat of slaagt met deze Franse lessen grammatica, spelling, taal en tekstbegrip. Je kunt het!

 

FRANS VIDEO'S

 

PROEFWERK & TOETSEN

Hier vind je gratis Frans videolessen om jou te helpen met extra uitleg voor je proefwerken in de toetsweek! Ga ook voor mooie voldoendes! Bekijk ook de professionele video's van Digistudies!

Algemeen

Grammatica Frans

Vervoeging Franse werkwoorden 
De tijden
Naamwoorden

Zakelijke brief

Docenten Frans 

 

FRANS VIDEO'S

 

Tentamens & Examens

Hier vind je de beste examenvideo's Frans om jou te helpen met extra uitleg voor je tentamens en examens! Zorg ook dat je slaagt met mooie examencijfers! Bekijk ook de professionele examenvideo's van Digistudies!

Frans schrijfexamen 

Frans tekstexamen 

Frans mondeling & luister examen 

 

Check Frans video's in de shop!

 

Frans Videos Digistudies - Uitleg filmpjes VMBO HAVO VWO,klas 3, 4, 5, 6, TSO, ASO, BSO

Wil jij de béste Frans video's voor jouw bovenbouw toetsvoorbereiding of examenvoorbereiding Middelbare school? Mis deze uitleg filmpjes van Digistudies dan niet! Want in deze eersteklas instructievideo's leggen leraren Frans duidelijk de lesstof uit met heldere infographics + audio.

Het Frans Videopakket bereidt jou perféct voor op onderwerpen als: de Franse grammatica, tekstbegrip & tekstverklaren (stappenplan, signaalwoorden, alineaverbanden, vraagsoorten), samenvatten en de formele brief. Nu te koop in de webshop! 

Frans Videos Digistudies- Uitleg filmpjes proefwerken, tentamens, eindexamens VMBO HAVO VWO,klas 3, 4, 5, 6.

 

Korting met Voordeelpakketten!

2, 3, 4 of alle vakken

Heb jij niet alleen met Frans, maar met 2, 3, 4 of vakken moeite? En leer jij graag met beelden en film? Wees dan slim en ga voor korting met onze Video Voordeelpakketten. Want hoe meer vakken je kiest, hoe meer korting!

Video Voordeelpakketten Middelbare school
Video Voordeelpakketten Middelbare school

→ Studieplanners Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus