VIDEOLOKAAL NEDERLANDS

Nederlands Video's

Hallo! De beste video uitleg Nederlands gezocht?

 

Nederlands Videos Digistudies - Uitleg proefwerken, tentamens, eindexamens VMBO HAVO VWO,klas 3, 4, 5, 6.De beste Nederlands video's staan in het Videolokaal Nederlands! Dat is mooi, want zit je ook voor toets, tentamen of eindexamen? En kun je wel extra economie uitleg gebruiken? Dan geen paniek, want jij kunt veel doen voor goede cijfers VMBO, HAVO, VWO!

Nederlands Video's ... geef jezelf bijles!

Wij helpen je met deze uitlegvideo's en examenvideo's met die lastige Nederlands onderwerpen helder uitgelegd! Pak dus aan dat  huiswerk, die toetsen, tentamens of examens en geef jezelf bijles, huiswerkhulp of examenhulp. Zorg dat je overgaat of slaagt met deze Nederlandse lessen. Je kunt het!

 
 

 NEDERLANDS VIDEO'S

 

Proefwerk & Toetsen

Hier vind je gratis Nederlands videolessen om jou te helpen met extra uitleg voor je proefwerken in de toetsweek! Ga ook voor een mooie voldoende! Bekijk ook de vele video's van de Digistudies docenten!

Algemeen

Grammatica Nederlands

Spelling Nederlands

Schrijven

Zakelijke brief

Docenten Nederlands

 

NEDERLANDS VIDEO'S

 

Tentamens & Examens

Hier vind je de beste examenvideo's Nederlands om jou te helpen met extra uitleg voor je tentamens en examens! Zorg ook zélf dat je slaagt met een mooi diploma! En kijk ook eens hierboven bij uitlegvideo's voor proefwerken.

Algemeen

Nederlands tekstexamen

Nederlands schrijfexamen

Nederlands mondeling & luister examen

Examen docenten Nederlands

 

 StudyShop BX voor betaalbare studietools, examentools en lestools VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO!

 

De beste Video's in de webshop!

 

StudyShop BX voor betaalbare studietools, examentools en lestools VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO!Wil jij de beste Nederlands video's voor jouw bovenbouw toetsvoorbereiding of examenvoorbereiding VMBO TL/GL, HAVO en VWO? Mis dit videopakket dan niet! Want in deze instructie video's leggen leraren Nederlands duidelijk de lesstof uit. Het Nederlands Videopakket met vele uitlegfilmpjes, bereidt jou perféct voor op alle onderwerpen: Duitse grammatica, de tijden, Tekstverklaren (stappenplan, signaalwoorden, vraagsoorten), boekbespreking, persoonlijk praatje, artikel en formele brief. Nu voor €15,- te koop in de webshop

 

Voordeelpakketten: 2, 3, 4, alle vakken!

Heb jij met meer vakken moeite in de bovenbouw of in het examenjaar? En leer jij graag met videobeelden? Wees dan slim en ga voor leuke korting met de Voordeelpakketten VMBO, HAVO en VWO:

VMBO EXAMENS
VMBO EXAMENS
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO EXAMENS
HAVO EXAMENS
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO EXAMENS
VWO EXAMENS
VWO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO VOORDEEL PAKKETTEN

Studieplanners Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus