VIDEOLOKAAL NEDERLANDS

Nederlands Video's!

De béste Nederlands uitleg gezocht?

 

Nederlands Videos - Uitlegvideos & Examenvideos van Digistudies voor proefwerken, tentamens, eindexamens VMBO HAVO VWO,klas 3, 4, 5, 6.Nederlands video's vind je in het Videolokaal Nederlands! Dat is mooi, want zit je ook voor toets, tentamen of eindexamen? En kun je wel extra uitleg voor Nederlands gebruiken? Dan geen paniek, want jij kunt veel zelf doen voor goede cijfers Middelbare school!

Nederlands Video's ... geef jezelf bijles!

Wij helpen je met deze uitlegvideo's en examenvideo's die lastige lesonderwerpen Nederlands helder uitleggen! Pak dus aan dat huiswerk en geef jezelf bijles, huiswerkhulp of examenhulp. Zorg ook dat je overgaat of slaagt met deze Nederlandse lessen grammatica, spelling, taal en tekstbegrip. Je kunt het!

 

 NEDERLANDS VIDEO'S

 

PROEFWERK & TOETSEN

Hier vind je gratis Nederlands videolessen om jou te helpen met extra uitleg voor je proefwerken in de toetsweek! Ga ook voor een mooie voldoende! Ga ook voor mooie voldoendes! Bekijk ook de professionele video's van Digistudies!

Algemeen

Grammatica Nederlands

Spelling Nederlands

Schrijven

Zakelijke brief

Docenten Nederlands

 

NEDERLANDS VIDEO'S

 

TENTAMENS & EXAMENS

Hier vind je de beste examenvideo's Nederlands om jou te helpen met extra uitleg voor je tentamens en examens! Zorg ook dat je slaagt met mooie examencijfers! Bekijk ook de professionele examenvideo's van Digistudies!

Algemeen

Nederlands tekstexamen

Nederlands schrijfexamen

Nederlands mondeling & luister examen

Examen docenten Nederlands

 

Check Nederlands video's in de shop!

 

Nederlands Videos Digistudies - Uitleg filmpjes VMBO HAVO VWO,klas 3, 4, 5, 6, TSO, ASO, BSOWil jij de béste Nederlands video's voor jouw bovenbouw toetsvoorbereiding of examenvoorbereiding Middelbare school? Mis deze uitleg filmpjes van Digistudies dan niet! Want in deze eersteklas instructievideo's leggen leraren Nederlands duidelijk de lesstof uit met heldere infographics + audio.

Het Nederlands Videopakket bereidt jou perféct voor op onderwerpen als: de Nederlandse grammatica, stijl/formuleren, tekstbegrip & tekstverklaren, samenvatten, beschouwing & betoog schrijven en de formele brief. Nu te koop in de webshop! 

Nederlands Videos Digistudies- Uitleg filmpjes proefwerken, tentamens, eindexamens VMBO HAVO VWO,klas 3, 4, 5, 6.

 

Korting met Voordeelpakketten!

2, 3, 4 of alle vakken

Heb jij niet alleen met Nederlands, maar met 2, 3, 4 of vakken moeite? En leer jij graag met beelden en film? Wees dan slim en ga voor korting met onze Video Voordeelpakketten. Want hoe meer vakken je kiest, hoe meer korting!

Video Voordeelpakketten Middelbare school
Video Voordeelpakketten Middelbare school

→ Studieplanners Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus