VIDEOLOKAAL ECONOMIE

Economie video's

Hallo! De beste Economie video uitleg gezocht?

 

Economie video's - Uitlegvideos en examenvideos tentamens & centrale eindexamens VMBO HAVO VWO klas 4, 5, 6 kennisclips.De beste Economie video's staan in het Videolokaal Economie! Dat is mooi, want zit je ook voor toets, tentamen of eindexamen? En kun je wel extra economie uitleg gebruiken? Dan geen paniek, want jij kunt veel doen voor goede cijfers VMBO, HAVO, VWO!

Economie Video's ... geef jezelf bijles!

Wij helpen je met deze uitlegvideo's en examenvideo's met die lastige Economie onderwerpen helder uitgelegd. Pak dus aan dat  huiswerk, die toetsen, tentamens of examens en geef jezelf bijles, huiswerkhulp of examenhulp. Zorg dat je overgaat of slaagt met deze economielessen. Je kunt het!

 
 

UITLEGVIDEO'S ECONOMIE

 

Economie video's - proefwerken & toetsen

Hier vind je gratis Economie videolessen om jou te helpen met extra uitleg voor je proefwerken in de toetsweek! Ga ook voor een mooie voldoende! Bekijk ook de vele video's van de Digistudies docenten!

De economie enzo ...

Banken, kapitaal & Geld

Aandelen & beleggen

Economie Docenten

 

EXAMENVIDEO'S ECONOMIE

 

Economie video's - tentamens & examens

Hier vind je gratis Economie videolessen om jou te helpen met extra uitleg voor je tentamens en examens! Zorg ook dat je slaagt met de vele video's van de Digistudies docenten!

VMBO ONDERWERPEN

HAVO / VWO ONDERWERPEN

 StudyShop BX voor betaalbare studietools, examentools en lestools VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO!

De beste Video's in de webshop!

 

Economie Videos Digistudies - Uitleg proefwerken, tentamens, eindexamens VMBO HAVO VWO,klas 3, 4, 5, 6.Wil jij de beste Economie video's voor jouw bovenbouw toetsvoorbereiding of examenvoorbereiding VMBO TL/GL, HAVO en VWO? Mis dit videopakket dan niet! Want in deze eersteklas instructie video's leggen economieleraren duidelijk de lesstof uit. Het Economie Videopakket met vele economiefilmpjes, bereidt jou perféct voor op alle onderwerpen, zoals: Aandelen en beleggen, Belasting, Begroting en Financiëring, Balans- & Resultatenrekening, Vraag en aanbod, Marktwerking, Conjunctuur en inflatie, enz. Nu voor slechts €15,- te koop in de webshop!

Economie Videos Digistudies- Uitleg proefwerken, tentamens, eindexamens VMBO HAVO VWO,klas 3, 4, 5, 6.
 
 

Korting met Voordeelpakket: 2, 3, 4 of alle vakken!

Heb jij met meer vakken moeite in de bovenbouw of in het examenjaar? En leer jij graag met videobeelden? Wees dan slim en ga voor koring met de Voordeelpakketten VMBO, HAVO en VWO:

VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO EXAMENS
VMBO EXAMENS
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO EXAMENS
HAVO EXAMENS
VWO EXAMENS
VWO EXAMENS
VWO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO VOORDEEL PAKKETTEN

→ Studieplanners Plus!
Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus