VIDEOLOKAAL GESCHIEDENIS

Geschiedenis video's

Hallo! Zoek jij de beste Geschiedenis video uitleg?

 

Geschiedenis video's - uitlegvideos en examenvideos tentamens & centrale eindexamens VMBO HAVO VWO klas 4, 5, 6 kennisclips.De beste Geschiedenis video's staan in het Videolokaal Geschiedenis! Dat is mooi, want zit je ook voor toets, tentamen of eindexamen? En kun je wel extra geschiedenis uitleg gebruiken? Dan geen paniek, want jij kunt veel doen voor goede (examen)cijfers VMBO, HAVO, VWO!

Geschiedenis Video's ... geef jezelf bijles!

Wij helpen je met de vele GRATIS uitlegvideo's en examenvideo's. Mét die lastige Geschiedenis onderwerpen helder uitgeleg. Pak dus aan dat huiswerk, die toetsen, tentamens of examens en geef jezelf bijles, huiswerkhulp of examenhulp. Zorg zélf dat je overgaat of slaagt met deze geschiedenislessen. Veel succes!

 

GESCHIEDENIS VIDEO'S

 

PROEFWERKEN & TOETSEN

Hier vind je gratis Geschiedenis videolessen om jou te helpen met extra uitleg voor je proefwerken in de toetsweek! Ga ook voor een mooie voldoende! Bekijk ook de vele video's van de Digistudies docenten!

Bekende historische figuren

 

GESCHIEDENIS VIDEO'S

 

TENTAMENS & EXAMENS

Hier vind je gratis Geschiedenis videolessen om jou te helpen met extra uitleg voor je tentamens en examens! Zorg ook dat je slaagt met de vele video's van de Digistudies docenten!

VMBO

HAVO/VWO

Examentips Geschiedenis

 

De beste Video's in de webshop!

 

Geschiedenis Videos Digistudies- Uitleg proefwerken, tentamens, eindexamens VMBO HAVO VWO,klas 3, 4, 5, 6.

Wil jij de beste Geschiedenis video's voor jouw bovenbouw toetsvoorbereiding of examenvoorbereiding VMBO TL/GL, HAVO en VWO? Mis dit videopakket dan niet! Want in deze eersteklas instructievideo's leggen geschiedenisleraren duidelijk de lesstof uit. Het Geschiedenis Videopakket met vele geschiedenis filmpjes, bereidt jou perféct voor op alle onderwerpen, zoals: de Verlichting, Industriële Revolutie, Dekolonisatie, Europa, de Nederlandse Republiek, de Gouden Eeuw, Duitsland: WO I en II, De Koude Oorlog enz. Nu voor slechts €15,- te koop in de webshop!

Geschiedenis Videos Digistudies- Uitleg proefwerken, tentamens, eindexamens VMBO HAVO VWO,klas 3, 4, 5, 6.

 

Korting met Voordeelpakket: 2, 3, 4 of alle vakken!

Heb jij met meer vakken moeite in de bovenbouw of in het examenjaar? En leer jij graag met videobeelden? Wees dan slim en ga voor koring met de Voordeelpakketten VMBO, HAVO en VWO:

VMBO EXAMENS
VMBO EXAMENS
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO EXAMENS
VWO EXAMENS
VWO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO EXAMENS
HAVO EXAMENS

→ Studieplanners Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus
StudyShop BX voor betaalbare studietools, examentools en lestools VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO!